Ovulasyon testi eğer adet gününüzde pik olduysa ya gebesinizdir ya da adet olacaksinizdir bende olmama yakın yaptığımda aynen böyle pozitif çıkmıştı bu testlerin bide yanında erken gebelik testi var hemen yapın benceKızlar merhabaa, bu ay yumurtlamadan sonra aşırı kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı çektim ama bat günüm gelince adet belirtim o kadar arttı ki bu ayda olmadı diyordum akşam gebelik testi yapmadığım için ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ? Bu ne demek gebelik var mı sizce ?
En son da ki şimdi yaptığım 5 dk bile olmadı. Silikleşmeye başlayınca testi bırakmıştım
Sabah yapıyım demiştim ama şimdi yapsam çıkar mı ?Ovulasyon testi eğer adet gününüzde pik olduysa ya gebesinizdir ya da adet olacaksinizdir bende olmama yakın yaptığımda aynen böyle pozitif çıkmıştı bu testlerin bide yanında erken gebelik testi var hemen yapın bence
Yap yap hemen çıkar zaten bu gece hamile olarak uyursun varsaSabah yapıyım demiştim ama şimdi yapsam çıkar mı ?
Elbette çıkar hatta bize de at testi meraklandimSabah yapıyım demiştim ama şimdi yapsam çıkar mı ?
Elbette çıkar hatta bize de at testi meraklandim
Valla hamile olunca ilk idrar son idrar hiç farketmeden gösteriyor kendini. Tekrar koyu olursa muhtemelen hamilesindir
Gebelik yaptım hemen arkasına pozitif çıktı kan verdim gece de 71.43 çıktıEee son
Ayyyy hayırlı olsunGebelik yaptım hemen arkasına pozitif çıktı kan verdim gece de 71.43 çıktı
Selam kızlar.Şimdi fotoğraftada gördüğünüz gibi 15’i ve 17’si ilişkiye girdim.Ama çatlama 18’i yani bugünü gösteriyo.Biraz önce sarımtırak uzayan ve yapışkan akıntı geldi peçeteye bu ne demek şimdi kafam karıştıbugünüde mi değerlendirmem gerekiyor? Emin olamadım fikirlerinize açığım
Teşekkür ederimBu takvimler yanılabiliyor ovülasyon testiyle takip etsen aslında daha net bilirsin ama uzayan akıntın varsa mutlaka değerlendir bugünü de hatta bence yarını da
Yaa belliydi bu sessizliktenGebelik yaptım hemen arkasına pozitif çıktı kan verdim gece de 71.43 çıktı
Çoooook teşekkür ederiiiim çok çokYaa belliydi bu sessizliktentebrik ederim hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Merhabalarr öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahÇoooook teşekkür ederiiiim çok çok
Nisan gibi denemeye başladık ama ovülasyon testti ile ilk deneme evet innovitaMerhabalarr öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahNe zamandır deniyorsunuz acaba bize de paylasirmisniz test innovita sanırım bende onu kullanıyorum
canım çok teşekkür ederim innovita kullandım gayet belirgindi beğendim. Bir de prefert diye bir jel varmış spermin rahimde daha çok yaşamasını daha hızlı hareket etmesini falan sağlıyormuş baya burda o jelle hamile kalanı görünce denemek istedim bir kutuda 8 tane çıkıyor ama ben sadece 1 tane kullandım nasip oldu çok şükürCanım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bekleyen isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Neler yaptın jelin ismi nedir hangi ovülasyon testini kullandın bilgi verebilir misin rica etsem
Offf bende kullaniyorum uzun zamandir benimde adete 6 gun var ve 1 haftadir koyu cikiyor pcos oldugum icin mi anlayamafim hic bu kadar uzun sure koyu cikmazdi yumurtlama olur ertesi gun catlardi gorsel ekledim yorumlar misinizNisan gibi denemeye başladık ama ovülasyon testti ile ilk deneme evet innovita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?