Adet günü ovülasyon pik , bakar mısınız ?

Bunalimmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
230
65
98
Kızlar merhabaa, bu ay yumurtlamadan sonra aşırı kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı çektim ama bat günüm gelince adet belirtim o kadar arttı ki bu ayda olmadı diyordum akşam gebelik testi yapmadığım için ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ? Bu ne demek gebelik var mı sizce ?
En son da ki şimdi yaptığım 5 dk bile olmadı. Silikleşmeye başlayınca testi bırakmıştım

Eklentiler

• AABD64B6-179A-4A2F-ABF6-48FDC545AC8C.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 319
Ovulasyon testi eğer adet gününüzde pik olduysa ya gebesinizdir ya da adet olacaksinizdir bende olmama yakın yaptığımda aynen böyle pozitif çıkmıştı bu testlerin bide yanında erken gebelik testi var hemen yapın bence

Sabah yapıyım demiştim ama şimdi yapsam çıkar mı ?

akşam idrarı olduğu için inanamayıp başka bi marka daha denemiştim ikisinde de çift çizgiyi görünce direk kan vermeye gittin umarım 71 çok düşük bi değer değildir ve yükselir sağlıkla

Eklentiler

• 6102A6FE-CE12-4483-B704-3C3E5BAB8319.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 299
  • BC6D9670-EC11-4697-9532-209BF3AA96E4.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 283
Selam kızlar.Şimdi fotoğraftada gördüğünüz gibi 15’i ve 17’si ilişkiye girdim.Ama çatlama 18’i yani bugünü gösteriyo.Biraz önce sarımtırak uzayan ve yapışkan akıntı geldi peçeteye bu ne demek şimdi kafam karıştı bugünüde mi değerlendirmem gerekiyor? Emin olamadım fikirlerinize açığım

Eklentiler

• 2006506E-3EE9-4E87-AFC9-6CD31C40FA73.png
    233,7 KB · Görüntüleme: 281
Bu takvimler yanılabiliyor ovülasyon testiyle takip etsen aslında daha net bilirsin ama uzayan akıntın varsa mutlaka değerlendir bugünü de hatta bence yarını da

Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bekleyen isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Neler yaptın jelin ismi nedir hangi ovülasyon testini kullandın bilgi verebilir misin rica etsem

Merhabalarr öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah Ne zamandır deniyorsunuz acaba bize de paylasirmisniz test innovita sanırım bende onu kullanıyorum
Nisan gibi denemeye başladık ama ovülasyon testti ile ilk deneme evet innovita

Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bekleyen isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Neler yaptın jelin ismi nedir hangi ovülasyon testini kullandın bilgi verebilir misin rica etsem
canım çok teşekkür ederim innovita kullandım gayet belirgindi beğendim. Bir de prefert diye bir jel varmış spermin rahimde daha çok yaşamasını daha hızlı hareket etmesini falan sağlıyormuş baya burda o jelle hamile kalanı görünce denemek istedim bir kutuda 8 tane çıkıyor ama ben sadece 1 tane kullandım nasip oldu çok şükür

Nisan gibi denemeye başladık ama ovülasyon testti ile ilk deneme evet innovita
Offf bende kullaniyorum uzun zamandir benimde adete 6 gun var ve 1 haftadir koyu cikiyor pcos oldugum icin mi anlayamafim hic bu kadar uzun sure koyu cikmazdi yumurtlama olur ertesi gun catlardi gorsel ekledim yorumlar misiniz

Eklentiler

• 20220923_193312.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 128
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…