- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
Canim yazdiklarina gore hamile olma olasaligin var.kasik agrisi aslinda hamileligin en onemli belirtisi mesela ben kasik agrisiyla anladim hamile oldugumu hayatimda hic kasik agrisi yasamamistim istersen bir test yap hamile olabilirsin insallah hamilesindir
Henuz 2 ay olmus baslayali eger onceden hapla korunmussaniz ilk 3 olmamasi daha iyi ve folik asit mutlaka kullanmiyorsaniz mutlaka kullanin bebek icin onemli hic stres yapmayin ben cok stres yaptim hemen olsun istiyordum 7 ay surdu bende aslan pencesi cayi ve hayit suyu icmistim o ayda hamile kalmistimOlabilir canım, ben göğüslerden şüpheleniyorum hiç böyle olmazdı. Adete yakın ağrı geçerdi adet olurdum. Benim bu ay 15 gün önceden başladı, adete yakın geçtiydi. Adet günü kahverengi akıntıdan sonra tekrar ağrımaya başladı hâlâ ağrıyor. Basit kistim de var ondan mı diyecem ama hiç böyle olmadı
Henuz 2 ay olmus baslayali eger onceden hapla korunmussaniz ilk 3 olmamasi daha iyi ve folik asit mutlaka kullanmiyorsaniz mutlaka kullanin bebek icin onemli hic stres yapmayin ben cok stres yaptim hemen olsun istiyordum 7 ay surdu bende aslan pencesi cayi ve hayit suyu icmistim o ayda hamile kalmistim
Canim bu arada kiz kardesimin ultrason resmine bir bakarmisin kendisi cook merak ediyor zahmet olmazsaEki Görüntüle 2224210 Eki Görüntüle 2224211
Günaydın. Maalesef adet ve hamilelik belirtileri birbirine o kadar benziyorki ayırt etmek çok güç. İnşallah yerleşme kanamasıdır ve bebisin seninledir
Beyaz akıntı hamilelikte oluyor canım kokusuz ve süt beyazı değil miCanım adet olacağında da kahverengi akıntı gelip sonra kesiliyor mu, beyaz akıntıya mı dönüyor. İki gün önce akşam geldi, akşam beyaza döndü hâlâ beyaz
Beyaz akıntı hamilelikte oluyor canım kokusuz ve süt beyazı değil mi
Hamilelik belirtisi olabilir sancı ona takılma ama beyaz akıntı bebişe işaret anneannem ebeydi akıntı için bebek yerini temizler derdiAynen canım beyaz kokusu yok, dediğim gibi Ogün kahve akıntı geldi daha tık yok. Bugünde adet ağrısı gibi ağrıyor, göğüslerim çok ağrıyor
Hamilelik belirtisi olabilir sancı ona takılma ama beyaz akıntı bebişe işaret anneannem ebeydi akıntı için bebek yerini temizler derdi
Çok gelmez zaten canım bende bir defa geldi ama adet olursan da mutlaka idrarda enfeksiyon tahlili yaptır bide rahme baksın doktorÖyle çok değil canımda silince beyaz geliyor
Tamam canım birde karnım adet ağrısı gibi ağrıyor ama kan yok, hamileliğin başında olur mu böylrÇok gelmez zaten canım bende bir defa geldi ama adet olursan da mutlaka idrarda enfeksiyon tahlili yaptır bide rahme baksın doktor
Olur canım hatta adet oldum diye lavaboya bile götürür ama evham yapma varsa bebişe iyi gelmez stresTamam canım birde karnım adet ağrısı gibi ağrıyor ama kan yok, hamileliğin başında olur mu böylr
Cok tskr ederim canimKız gibi canım
Cok tskr ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?