- Konu Sahibi Havalianne__
Canım test yaptın mı, akıntın devam ediyor mu halaRica ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım test yaptın mı, akıntın devam ediyor mu halaRica ederim canım
Canım test yaptın mı, akıntın devam ediyor mu hala
Anladım canım, inşalşah gebesindir. Bu karbonat testini yapmışsın sayfada okudum da, merak ettim :) ben de dün yaptım köpürdü, 2 gün var bata. Seni o yüzden merak ettim . Rabbim gönlümüze göre versin hayırlısıylaYok canım akıntı ayın 10unda oldu öyle çok değildi, sonra gece lavaboya gittim beyaza dönmüş. Ogünden beri göğüs ağrım var bugün hafifledi biraz, daha olmadım. Haftaiçine kadar durayım diyorum
İn canım benimAnladım canım, inşalşah gebesindir. Bu karbonat testini yapmışsın sayfada okudum da, merak ettim :) ben de dün yaptım köpürdü, 2 gün var bata. Seni o yüzden merak ettim . Rabbim gönlümüze göre versin hayırlısıyla
Test yapınca haber ver ben de merak ettim :) bu karbonat testi bi teyit edelim bKalımİn canım benim
Test yapınca haber ver ben de merak ettim :) bu karbonat testi bi teyit edelim bKalım
Bende cok merak ediyorum senin durumunu insallah hamilesindir
Insallah Allah gonlune gore verir 3 kizin varmis bitanede oglun olurİnş canım, 3 prensesim var bunu Allah nasip ederse oğlum olsun diye son kez denedim inş olur dua edin.
Insallah Allah gonlune gore verir 3 kizin varmis bitanede oglun olur
Merhaba sonuç ne oldu acaba yaptınız mı test
Cook sevindim canimmm Allah kucagima almayi nasip etsinYaptım bugün canım pozitif çıktı
Amin canım inşallahCook sevindim canimmm Allah kucagima almayi nasip etsin
Tebrik ederim.canim Rabbim tamamına erdirsin inşallah bana da dua eder misin ne olur hamilelerin duası kabul olur derlerYaptım bugün canım pozitif çıktı
Tebrik ederim.canim Rabbim tamamına erdirsin inşallah bana da dua eder misin ne olur hamilelerin duası kabul olur derler
Amin canım sağolasın Allah razı olsunİnş canım Allah sizede nasip etsin