- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
umudum kırıldı bugün biraz daha gördüm kahverengileri bi türlü teste gidemedim 2 gündür çok üzgünüm kendimi hiçbirşeye veremiyorum...
öğrendin esracım allahım tek belirtim kahvr rengi akıntımdi 145 nasıl bi değer acabaayyyy..kaçda çıkacakk?
Ö
öğrendin esracım allahım tek belirtim kahvr rengi akıntımdi 145 nasıl bi değer acaba
tebrik ederim seni.hayirli ugurlu olsun.Kızllaaaarrr hamileyiiimmmm allaha çok şüküürrr bhcg 145 normal mi sizce nolur doktor görmedim bilen var mj?
tesekkur ederim canim.insallah.Hiç belirti yok hafif ağrım var inşallah bebişin seninledir
Amin canım oldu sonra kahverengileri gördüm gerçi benim akıntım genelde olurcanım hayırlı olsun bebeğin sağ sağlim kucağına alırsın inşallah..
bir şey soracağım kremsi beyaz akıntı oldu mu?? benim adet günüm bugün de olmadım daha..
A
Amin canım oldu sonra kahverengileri gördüm gerçi benim akıntım genelde olur
idrar testi yaptın mı?bugün akıntı gelmeye başladı ve ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var.. geçen haftadan beri gribim boğaz ağrım var geçmedi daha.. o yüzden belirti yaşıyorsam da bilmiyorum..
idrar testi yaptın mı?
Benimde hemen çıkmadı sonradan gördüm çizgileri hemen al derim önceden bilmek lazım
iki gün önce yaptım negatif çıktı atmamıştım sonra bi baktım ikinci çizgi hafif kaymış bi şekilde çıkmış
bir daha yapmadım.. birazdan test almaya gidicem ama sabah mı yapayım yoksa hemen mi yapayım bilmiyorum..