adet günü kahverengi akıntı ve idrar testi acil!!!

muffin09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
279
168
Merhaba arkadaşlar dün adet günümdü dün çok hafif akıntıyla beraber kahve rengi leke gördüm sonra kesildi . klomen kullanmaya 4 aydır devam edıyorum ilk defa böyle bişeyle karşılaştım idrar testti yapilk yaptığım test certain gebelik testi ikincisi bebetime
Allah aşkına gece gece bana yardımcı olabileceklerden yardım istiyorum hamile miyim sizce?

Eklentiler

• 10967000_10152814452445326_622774944_n.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 10.390
Aynısını bende yaşıyorum şuan..
bat bugün, ama kısa bi kahverengi leke geldi o kadar..
Dilerim bebiş vardır arkadaşım..testler pozitif bence..

Aynısını bende yaşıyorum şuan..
bat bugün, ama kısa bi kahverengi leke geldi o kadar..
Dilerim bebiş vardır arkadaşım..testler pozitif bence..
inşallah esraamavi seninde kahverengi akıntı kesildi mi ki ben sadece wcde gördüm . bide yaptığım testler birbirinden çok farklı sonuç verdi certain bozuk olabilir mi acaba
en kısa zamanda seninde mutlu haberini alırız inşallah
bize yardım edebilecek kimse yok mu ki(((

Bence birincide idrar fazla gelmiş canım, ikinci zaten silik çizgi pozitif bence.. :)
Uzun zamandır mı istiyorsunuz bebiş?

Sorunu şimdi gördüm canım..evet 2 kez minik geldi şimdi kesildi..Gelen bişey yok..

canım burda farklı konularda certain ve bebetime testlerine güvenmeyin yazmış bende şüphelendim .
evet canım 4 yılldır evliyiz son bir yıldır istiyorum pcos var bende..
yarın kan testi yaptıramıcam çalışıyorum o yüzden çok merak ettim benimle aynı durumda olan var mı diye...
sende durumlar nasıl?

Ayyyy süreç uzunmuş..insallah bebik vardır yaaa..
Ben 8 aydır evliyim canım..3 sene çocuk yapmayız derken geçen ay birden hadi yapalım dedik..
Bu daha 2.ay..acemiyiz henüz..

var gibi canım hayırlısı olsun benimde test yaptığım gün ve ertesi gün pembe lekelenmem olmuştu yarın sabah ilk idrarınla tekrarla daha net görürsün inşallahh

Ayyyy süreç uzunmuş..insallah bebik vardır yaaa..
Ben 8 aydır evliyim canım..3 sene çocuk yapmayız derken geçen ay birden hadi yapalım dedik..
Bu daha 2.ay..acemiyiz henüz..

hayırlısı inşallah bizim adet tarihlerimiz aynı :)
hiç belli olmaz bu ay belki başka bir konudan devam ederiz seninle:)

var gibi canım hayırlısı olsun benimde test yaptığım gün ve ertesi gün pembe lekelenmem olmuştu yarın sabah ilk idrarınla tekrarla daha net görürsün inşallahh
adet gününde mi gördün lekelenmeyi canım?
inşallah bir testim daha var yarın sabaha sakladım umarım dediğin gibidir
senin bebişde hayırlı olsun

Bu kadar bariz bir çizgi negatif çıkarsa çok şaşırırım valla

adet gününde mi gördün lekelenmeyi canım?
inşallah bir testim daha var yarın sabaha sakladım umarım dediğin gibidir
senin bebişde hayırlı olsun
sağol canımm adete 4 gün vardı erken oluyorum zannetmiştim testi atmayayım diye öylesine yaptım çok silik çizgi çıktı aynı gün hcg 11.6 çıktı canım sabah test yapınca yazz merakla bekliyorum

çatlatma iğnesi yaptır mıydınız? çatlatma iğnesi beta hcg içeridği için idrar testi yanıltıcı olabilirmiş. test çok bariz pozitif inşallah hamilesindir.

Kızlar hepinizden allah razı olsun sabah yaptım bebetime testini biraz daha koyu yine silik var kırmızılılar henüz yok yarın kan testine gidicem sizce ümitlenmeli miyim???

çatlatma iğnesi yaptır mıydınız? çatlatma iğnesi beta hcg içeridği için idrar testi yanıltıcı olabilirmiş. test çok bariz pozitif inşallah hamilesindir.
Bu ay iğne kullanmadım bugunde kahverengilerle karşılaştım . sanırım adetim sökülmüyor hormonlarımı bozdum ((((((

kahverengi kırmızıya döndü bende..
bende hala çok az kahverengi var hani adet bitimine yakın gelir ya öyle bugün erken gebelik testi aldım miracle marka hani diğerlerinde silikse bunda tam çıkar diye düşündüm maalesef hiç bir işaret yok....

sağol canımm adete 4 gün vardı erken oluyorum zannetmiştim testi atmayayım diye öylesine yaptım çok silik çizgi çıktı aynı gün hcg 11.6 çıktı canım sabah test yapınca yazz merakla bekliyorum
umudum kırıldı bugün biraz daha gördüm kahverengileri bi türlü teste gidemedim 2 gündür çok üzgünüm kendimi hiçbirşeye veremiyorum...

bende hala çok az kahverengi var hani adet bitimine yakın gelir ya öyle bugün erken gebelik testi aldım miracle marka hani diğerlerinde silikse bunda tam çıkar diye düşündüm maalesef hiç bir işaret yok....

pöfff.. :/
hadi yarın kan da çıkar belki yaaa, bari senin ki tutsunn.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…