- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
Benimde hemen çıkmadı sonradan gördüm çizgileri hemen al derim önceden bilmek lazım
sabahı beklemeden hemen mi yapayım canım??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde hemen çıkmadı sonradan gördüm çizgileri hemen al derim önceden bilmek lazım
Canimm simdi gordum hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindimÖ
öğrendin esracım allahım tek belirtim kahvr rengi akıntımdi 145 nasıl bi değer acaba
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah sağ salim kucağımıza alırız seninle ekim annesi olucaz kısmet olursa :)Canimm simdi gordum hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim
kan testi yaptırın bence,yerleşme kanaması olabilirarkadaşlar merhaba dün adet günümdü 27/06 dün akşam kahve rengı leke geldı cok az bugunde hıvbırsey yok agrım var kasıkta ama. he bırde peeceteyı sılınce hafıf akıntılı pembellık gelıo ama ıc camsarıma gecmıo ancak pecete ıle sılınce gelıyor bu ne olabılır hasta olucm dıe beklıyorm stres yaptm galıba ondnamı adet olaamdm hıc sarkmaz düzenlı olurudm. testmı yapsam negatıf cıkar da uzulcm dıye korkuom
kan testi yaptırın bence,yerleşme kanaması olabilir
Teste çıkar bence yapsnYarın test yapaym dıyorum testede cıkar sanırım sonuc
Teste çıkar bence yapsn
evet test yaptırmalısınızYarın test yapaym dıyorum testede cıkar sanırım sonuc
yeni gördüm mesajı,akıntı kırmızıya döndü değil miKirmiziyi gordum dun regl oldum
evet cnm adet buldm bu ay bakalım artık :)yeni gördüm mesajı,akıntı kırmızıya döndü değil mi
canım önceki hamileliğimde benim de öyle olmuştu.imkanın varsa kan ver,hamilelik yerleşme kanaması olabilir.bir de idrar testinde çıkması kişden kişiye değişiyor mesela bende bir hafta geçmesi gerektiARKADAŞLAR MRB BENİMDE BAYRAMIN 1.GÜNÜ KAHVERENGİ AKINTIM GELDİ BİR GÜN SÜRDÜ ÇOKTA GELMEDİ ZATEN DURDU NORMALDE ADETİMDEN BİR GÜN ÖNCE GELİRDİ VE O GÜNDEN BERİ KARNIM KASIKLARIM AĞRIYO SANKİ HER AN ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ NORMALDE BUGÜN OLMAM GEREKİYO AMA BİŞEY YOK ACABA TEST YAPSAM ÇIKARMI
canım önceki hamileliğimde 5. gün bunda 8.gün çıktı. ama ilk gün çıkanlar da varHADİ YA YANİ HAMİLELİKTE OLABİLİR ÇOK SAĞOL TEŞEKKÜR EDERİM ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇIKAMIYORUM KAN TESTİ VERMEM BİRAZ ZOR MECBUREN ŞİMDİLİK İDRAR TESTİ YAPICAM BAKALIM Bİ KAÇ GÜN DAHA BEKLİYEYİMDE ADET OLMAZSAM YAPARIM TESTİ DAHA GARANTİ OLUR DİMİ
Canım konuyu yıllar önce açmışsın.. benimde durumum seninki gibi..Merhaba arkadaşlar dün adet günümdü dün çok hafif akıntıyla beraber kahve rengi leke gördüm sonra kesildi . klomen kullanmaya 4 aydır devam edıyorum ilk defa böyle bişeyle karşılaştım idrar testti yapilk yaptığım test certain gebelik testi ikincisi bebetime
Allah aşkına gece gece bana yardımcı olabileceklerden yardım istiyorum hamile miyim sizce?
Evet hamilelikti ama 8 . Haftada düşük yaşamıştım bence hemen kan testi yaptır hakkında hayırlısı olsun canımCanım konuyu yıllar önce açmışsın.. benimde durumum seninki gibi..
kahverengi lekem geliyor adet oldum sanıyordum.
Ama normalde hep sabahları adet olurdum ama bu sefer bugün akşam oldum ama kahverengi geliyor sadece peçeteye sildikçe geliyor...
Inşallah adete dönmez...
Seninki hamilelikle mi sonuçlandı..??
Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum canım...Evet hamilelikti ama 8 . Haftada düşük yaşamıştım bence hemen kan testi yaptır hakkında hayırlısı olsun canım