adet günü kahverengi akıntı ve idrar testi acil!!!

umudum kırıldı bugün biraz daha gördüm kahverengileri bi türlü teste gidemedim 2 gündür çok üzgünüm kendimi hiçbirşeye veremiyorum...

bence doktora gitmelisin. ilk hamileliğimde bende de adetim geçince kahverengi lekelenmeler başladı, adet olacağım zannettim. arkadaşımın baskısıyla test aldım çok silik çıktı. iki gün sonra da kanama oldu. meğerse düşük tehlikem varmış hemen ilaca başladım çok şükür oğluşum oldu. ihmal etme hemen doktora git. Bir de erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor, üzülme.
İnşallah hamilesindir lütfen ihmal etmeden doktora git

Kızllaaaarrr hamileyiiimmmm allaha çok şüküürrr bhcg 145 normal mi sizce nolur doktor görmedim bilen var mj?

Kızllaaaarrr hamileyiiimmmm allaha çok şüküürrr bhcg 145 normal mi sizce nolur doktor görmedim bilen var mj?
tebrik ederim seni.hayirli ugurlu olsun.
benimde adet gunum bugun.dun gece bir kac damla kahverengi akintim oldu.adet basladi sandim.ama hala olamadim.ama adet olucakmisim kimi agrilar basiyor.sendede agri falan varmi canim?yardimci olursaniz sevinirim kizlar

bu ay ikinci kez klomen kullandim kizlar.sol tarafimda bir yumurta olustu.yumurtlama doneminden sonra hep sol tarafimda hafif agrilar oldu.bir de sanki bu ay sivilcelerim az cikti.normalde cok cikardi.ama adet agrilarim var.sizce hamile ola bilirmiyim.test yok evde.alayada korkuyorum

Benimde sivilcem çıkmadı hiç bide adet olmadan önce hep hasta olurdum kırgınlık olurdu olmadı hiç inşallah seninde öyledir

canım hayırlı olsun bebeğin sağ sağlim kucağına alırsın inşallah..
bir şey soracağım kremsi beyaz akıntı oldu mu?? benim adet günüm bugün de olmadım daha..

A
canım hayırlı olsun bebeğin sağ sağlim kucağına alırsın inşallah..
bir şey soracağım kremsi beyaz akıntı oldu mu?? benim adet günüm bugün de olmadım daha..
Amin canım oldu sonra kahverengileri gördüm gerçi benim akıntım genelde olur

A
Amin canım oldu sonra kahverengileri gördüm gerçi benim akıntım genelde olur

bugün akıntı gelmeye başladı ve ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var.. geçen haftadan beri gribim boğaz ağrım var geçmedi daha.. o yüzden belirti yaşıyorsam da bilmiyorum..

idrar testi yaptın mı?

iki gün önce yaptım negatif çıktı atmamıştım sonra bi baktım ikinci çizgi hafif kaymış bi şekilde çıkmış
bir daha yapmadım.. birazdan test almaya gidicem ama sabah mı yapayım yoksa hemen mi yapayım bilmiyorum..

iki gün önce yaptım negatif çıktı atmamıştım sonra bi baktım ikinci çizgi hafif kaymış bi şekilde çıkmış
bir daha yapmadım.. birazdan test almaya gidicem ama sabah mı yapayım yoksa hemen mi yapayım bilmiyorum..
Benimde hemen çıkmadı sonradan gördüm çizgileri hemen al derim önceden bilmek lazım

X