- 18 Nisan 2019
- 83
- 33
- 38
- 31
- Konu Sahibi cimengozlu
-
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 25 yaşında 9 aylık evli çalışan bir kadınım. Evliliğimizin ilk zamanından beri çocuk isteyen eşim oldu hep ben ise ilk 6 ay doğal yöntemlerle korunmayı tercih ettim. Korunmaktaki niyetim evliliğin tadına varmak ve kariyerimi oturtmaktı. Ama son 2 aydır kendimi cocuk meselesine olumlu bakarken buldum korunmayı bıraktım yumurtlama dönemlerinde korunmasız ilişkiden kaçan ben şimdi tam tersini uyguluyordum.
Geçen ay bi şüphem oldu 2 adet idrar testi ilk başta negatifken saatler sonra 2. silik çizgiyi göstermişti bana ve ben kan testlerine yönelsemde kan testleri ile negatif olduğu ıspatlandı. Bu olayın üstüne doktora muayene oldum herşeyin sağlıklı ilerlediğini sadece gebelik düşünürsem folik asit kullanımına başlamam gerektiğini ve rahmimde olan önemsiz ama gebelikte ufakta olsa olumsuz payı olan bi akıntı için antibiyotik ve fitil verdi.
Ben Folik asit kullanımını 2 haftadır düzenli yapıyorum. Fakat eşimin isteği vei "madem önemli bi durum değil boşuna neden ilaç kullanasın hemde antiibyotik" söylemi üzerine fitil ve antibiyotiği kullanmadım. Bu arada adetlerim düzenli 28 günde 1 olur ve 4-5 gün sürer.
Bu ay için yumurtlama günüm arada kalacak şekilde bir öncesi ve bir sonrası ilişkim oldu. Yumurtlamadan ise 5-6 gün sonra bir günlük kahverengi lekelenmem oldu. Bat ise bugün 08.05.2019. Ama ne bir belirti ne bir lekelenme var.
Şimdi size soruyorum bugün test yapsam çıkar mı? biraz daha bekleyeyim mi aslında yaşıma evlilik süreme bakınca acelem yok ama tek çizgiyi görünce de üzülmüyor değilim. O yüzden size sormak istedim. Ben gibi olup adet gününde hamilelik öğrenen var mı?
teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinYapsan çıkar canım hakkında hayırlısı o fitili kullanıp üzerine hamile kalan çok kişi biliyorum olmaz ise kullan iltihabın iyice aksın ha az ha çok sonuçta iltahap
inşallah kuzum hayırlı şekilde hayırlı zamanda olur inşallah bebişimKuzum her ihtimale karşı o antibiyotiği kullanıp vücudunda eğer enfeksiyon varsa onu atman senin için iyi olur. Eğer gebelik varsa altın günün üzerinden 12 gün geçtiyse belli olur. Ki bense beklenen adet günümde silik 2. Çizgiyi görmüştüm eşim heyecandan test yanlış getir bi tanede ben yapıcam demiştiİnşallah meleğin seninledir
Not : Lekelenmem yumurtlama kanaması olabilir bende oluyordu hamile kalmadan önce son iki ayda.
Ben bu sabırsızlık ve merakla bugün yapıcam gibi zaten hala kırmızılar yok meydandaTabi olabilir gecikmeler sabır edebiliyorsa iz edin edemiyorsan hemen bugün yap bizide haberdar et
Ben bu sabırsızlık ve merakla bugün yapıcam gibi zaten hala kırmızılar yok meydandaacaba diyorum o kahverengi lekelenme yumurtlama zamanıysa yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya o yüzden 3-4 gün sonra gelir mi adet tabiki haberdar ederim etmem mi
Ben silik çizgi görüyorum hayırlısı olsun inşallahKızlar öğlen 15:00 da yaptığım testin sonucu biraz ümitlendim ben ama sizce yersiz bi ümit mi?
Siz hamile misiniz yada hamilelik geçirdiniz mi sizce bu pozitif mi böyle testi çıkıp hamile kalan var mıBen silik çizgi görüyorum hayırlısı olsun inşallah
Ben hiç böyle testler yapmadım hep kan verdim bu test stresine girememSiz hamile misiniz yada hamilelik geçirdiniz mi sizce bu pozitif mi böyle testi çıkıp hamile kalan var mı
Aslında en mantıklısı direkt kan testi ama heyecan yaşamayı seviyorsamBen hiç böyle testler yapmadım hep kan verdim bu test stresine giremem ☺
Bu sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum yine ikinci çizgi çıkacak mı yoksa o test mi hatalı diye gerçi adetim 2 gündür gecikmede eğer daha koyu çıkarsa ikinci çizgi kan testi düşünüyorum
Allah razı olsun canım seninde hamileliğin hayırlı olsunKardeşim Hayırlı uğurlu olsun .
Hamilesin biiznillah
Ben adetimden iki gün önce çift çizgiyi görmüştüm.
ve silik çizgi demek de hamilelik demektir.
Sadece henüz yeni yeni hcg yümseliyor o sebeple ilk zamanlar silik çıkar.
Kahve rengi lekelenmen devam ederse hemen progestan alıp içmeye başlamalısın.
Zira bebegin şuan tutunmaya çalışıyor.
Bu aşamada düşükle sonuçlanmasın .
Bolca dua et.
Bendede adet günümde kahverengi lekelenme olmuştu.
Bukez bilinçliydim şükür hemwn söyledigim gibi yaptım acile gittim.
Ve rabbime hamdolsun bebegim tutundu.
Bunu da az önce yaptım 5 dk içinde ikinci çizgi daha koyu çıktı önceki teste göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?