Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test mi yaptırdın?İns vardir sonucunu bekliyorum
paylaşırım tabiPardon yanlis ifade ettim senin ins wardir brlirtilerin baslamisya senin sonucu paylasirsan sevinirim
10 gün önce belirti olmaz genelde ama erken döllenme olunca belirtiler başlayabiliyormuşPardon yanlis ifade ettim senin ins wardir brlirtilerin baslamisya senin sonucu paylasirsan sevinirim
ne kadar zamandır istiyorsun?İns yazarm tabiki
ben de 1 sene oldu korunmayalı. bir sorun da yokmuş. bu ay da olmazsa klomene başlayacak doktorum.Aslinda şoyle 2.5 yadinda kizim var tedaviyle 4 seneden sonra oldu bu sefer hic dr gitmeden 1 senedir istiyoruz hemde çok ama 2 aydir yogun isteme duygum oldu ilk kiximda klomen igne sonra 2 asilama sonra tup bebek icin kayida gidrken tesadufen hamile oldugumu ogrenmistm
anladım canım. şimdi ne durumda peki?Hareket sayisi azdi
yaşın kaç?En son kizimdayken iyiydi tabi simdi esim gitmiyo doktora cok yipranmistik hem maddi ozellikle manevi bi daha o surece girmek istemiyo erken daha cocuk kucuk 1 kac sene kendiliginden olursa olur olmazsa gideriz pskolojik rahatiz bu sefer kendiliginden olcak gibi diyo
gençmiş daha yaşın, hem bir bebişin de var