• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet günü gelmeden gebelik belirtileri

fbpelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
12
3
1
36
Mrb arkadaslar adet günu gelmeden gercekten belirgin belirtiler oluyomu adetime 10 var ama cok sabirsizlaniyorum

10 gun cok erken henuz belirti yasamak icin. dollenme olduysa bile daha rahime yerlesme bile yasamadin cnk. ben adet gunume kadar adet olacagima emindim ama hamileymisim inanamamistim hatta hamile olduumu ogrendikten sonra bile adet olcakmisim gibi karin agrim bi sure devam etmisti. bu kadar erken belirti beklemeyin psikolojik olarak insan kendinde belirti buluo ve adet olunca da hayal kirikliina ugruyo. en belirgin belirtiler adet gecikmesi olduktan sonra yasanio bilginiz olsun.

Tesekkur ederim insan kendini dinleyince cok belirti buluyo yinede 2 gun kala test yapcam ins vardir allah tum isteyenlere nasip etsin

ben de senin gibiyim, adetime 10 gün var ve şiddetli göğüs ağrısı, mide bulantısı baş dönmesi bel ve karın ağrısı, sürekli uyku hali yaşıyorum. normalde adetten önce bu belirtileri yaşardım ama 2 gün kala falan yaşardım. 10 gün kala değil yani. yine de umutlanmıyorum hayal kırıklığı yaşamamak için.

Pardon yanlis ifade ettim senin ins wardir brlirtilerin baslamisya senin sonucu paylasirsan sevinirim

Pardon yanlis ifade ettim senin ins wardir brlirtilerin baslamisya senin sonucu paylasirsan sevinirim
10 gün önce belirti olmaz genelde ama erken döllenme olunca belirtiler başlayabiliyormuş
sen de yaz sonucunu

Aslinda şoyle 2.5 yadinda kizim var tedaviyle 4 seneden sonra oldu bu sefer hic dr gitmeden 1 senedir istiyoruz hemde çok ama 2 aydir yogun isteme duygum oldu ilk kiximda klomen igne sonra 2 asilama sonra tup bebek icin kayida gidrken tesadufen hamile oldugumu ogrenmistm

Aslinda şoyle 2.5 yadinda kizim var tedaviyle 4 seneden sonra oldu bu sefer hic dr gitmeden 1 senedir istiyoruz hemde çok ama 2 aydir yogun isteme duygum oldu ilk kiximda klomen igne sonra 2 asilama sonra tup bebek icin kayida gidrken tesadufen hamile oldugumu ogrenmistm
ben de 1 sene oldu korunmayalı. bir sorun da yokmuş. bu ay da olmazsa klomene başlayacak doktorum.
sende ne sorun vardıki o süreçleri geçirdin? yoksa sebepsiz miydi benim gibi?

En son kizimdayken iyiydi tabi simdi esim gitmiyo doktora cok yipranmistik hem maddi ozellikle manevi bi daha o surece girmek istemiyo erken daha cocuk kucuk 1 kac sene kendiliginden olursa olur olmazsa gideriz pskolojik rahatiz bu sefer kendiliginden olcak gibi diyo

En son kizimdayken iyiydi tabi simdi esim gitmiyo doktora cok yipranmistik hem maddi ozellikle manevi bi daha o surece girmek istemiyo erken daha cocuk kucuk 1 kac sene kendiliginden olursa olur olmazsa gideriz pskolojik rahatiz bu sefer kendiliginden olcak gibi diyo
yaşın kaç?

Back