Adet günü gelen kahverengi akıntı

Askn89

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
944
257
23
36
Merhabalar. Dün adet günümdü hafif karın ağrısı vardı adet oldum sandım sulu kahverengi lekelenme olmus. Karın ağrım kesildi. Hala regl olmadım kahverengi akıntı devam ediyor. Gebelik belirtisi olabilir mi yoksa kist falan mı? Yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Canim insallah gebeliktir.benim de bu adet donemimde ayni oldu kahverengi akinti geldi gun boyu sonra kesildi.ben de busefer oldu derken test yapacaktim ve adet oldum.umarim senin adetin gelmez.biraz daha bekle bence canim bol bol dinlen

Bugün bekleyin yarın da gelmezse test yapın bence hamile olabilirsin.

Yorumlar için sağolun bayanlar ama konuyu açtıktan sonra kanamam basladi

Normalde direk kanama başlardı kahverengi olunca bı umut dedim ama maalesef değilmiş. 1.5 yıldır alıştım
Canim uzulmemeye calis.ben de bekledim olmadim test yapicam dedim o zmn oldum. Resmen dalga geciyo vucudumuz.hayirlisi insallah nisan ayina yuzun guler canim

Canim uzulmemeye calis.ben de bekledim olmadim test yapicam dedim o zmn oldum. Resmen dalga geciyo vucudumuz.hayirlisi insallah nisan ayina yuzun guler canim
Eşimde sperm azlığı var varikoselden ameliyat oldu. 1.5 yıldır olmuyo alıştım artık olursa mucize olur. Siz ne zamandır istiyorsunuz canım?

Eşimde sperm azlığı var varikoselden ameliyat oldu. 1.5 yıldır olmuyo alıştım artık olursa mucize olur. Siz ne zamandır istiyorsunuz canım?
Uc bucuk yildir evliyiz bizde iki bucuk yildir deniyoruz olmadi.baslarda xok onemsemedim burda okuyordum cunku zor oldugunu bildigim icin.daha sonra iki yila yakalsti olmayinca muayene olduk esimde sperm ve hiz azligi cikti.sol tarafta varikosel cikti.uc ay hap kullanip 6 aya hamilelik olmazsa ameliyat olmaliydi.4.aydayiz haptan sonra canim varikoselden ameliyatindan sonra degerler sifirlanip tekrar bastan yukselirmis canim

Test yaptiriyomusunuz canim degerler nasil simdi
Varikosel varsa hiç beklemeyin bence hemen ameliyat olsun canım. Ya da baska doktora da gidin derim. Once bizde de tek taraflıydi doktor ameliyata gerek yok önemli değil dedi ilaç kullandık 1 yıl sonra başka doktora gittik çift taraflı acil ameliyat dedi hemen ameliyat oldu dün 3 ay bitti tekrar test verdik ameliyat öncesine göre çok az yükselme var gene de sukurler olsun. Beklemedeyiz.

Evet dogru diyosun canim.az zamanda yukselme iyi canim masallah keciboynuzu fln da takviye olarak kullanin muz ceviz findik badem kabak cekirdegi bitter cikolata cok faydaliymis canim

Evet dogru diyosun canim.az zamanda yukselme iyi canim masallah keciboynuzu fln da takviye olarak kullanin muz ceviz findik badem kabak cekirdegi bitter cikolata cok faydaliymis canim
Elimizden geldiğince takviye yapiyoruz. İnş bebiste nasip olur isteyen herkese. Sizin sperm sayısı hızı hareketi kaç?

Kizlarrrr bisey soyleyin lutfenn sabahtan beri kirmizi pembe kahverengi karisik kanama devam ediyo ama cok yogun degil sabahtan beri bir ped dolmadi dusunun sancm yok ama hcg 5.97 çıktı dün 4 gun gecti adetim adet geçtikten sonra yerlesme olur mu yerlesmemidir yoksa kimyasal dusukmu bilmiyorm pazartesi kan vercm

Böyle bir şey yaşamadım ama inş değerin düzenli artar. Acile gitseydin keşke her ihtimale karşı. Bol bol dinlen

Canim uzan is yapma acile gitsen iyi olurdu aslinda dusuk ihtimaline karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…