• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü gelen kahverengi akıntı

Merhaba bayanlar Benim dün hayız dönemimin ilk günüydü. Ama ondan önceki gün yani Perşembe öğlen açık pembe lekem geldi.. silince. Sonra hiç gelmedi taa ki dün gece 10'a kadar. Birkaç defa üst üste sildim ben pembe leke geliyordu çok açık renk.. bu sabah da baktım hiçbi şey yok.. Neden olabilir? Adet vaktim dün ve bugün başlamalıydı. Ama hiç ağrım da yok. Perşembe günü göğüs hassasiyetim vardı hafif adet ağrımda o gün leke gördüm ilk. Cuma da hastalanmam gereken gündü. Ne göğüs ne normal adet ağrım hiçbi şey yok.. Neden olabilir? Biraz uzun ve karışık yazdım hakkınızı helal edin birşeyler yazarsanız beni çok mutlu edersiniz :halay:

Son düzenleme:
Merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama uye olmamistim. 2 yıldır evliyim 2 kere düşük yaptım 6 haftalıkken. Kanımda pıhtılaşma varmış. Şimdi hergün bemiks ve coraspirin kullaniyorum. Ayrica 2 aydir adetimin 5. Gununde 5 gun klomen kullandim. Gecen ay adetim 1 bucuk gun surdu ama dolu dolu geldi. Bu ay ise adetim 3 gun once geldi ve 2 surdu ama kahverengiydi hic kirmizi gelmedi ve hicbir adet belirtim olmadi sadece cook az karnim agridi okadar. Halada kirmizi gelen kanamam olmadi. Sizce bu neden olabilir. Cok istiyorum hamile olmayı ama çok yardimci olabilirmisiniz lutfen

Merhaba bayanlar Benim dün hayız dönemimin ilk günüydü. Ama ondan önceki gün yani Perşembe öğlen açık pembe lekem geldi.. silince. Sonra hiç gelmedi taa ki dün gece 10'a kadar. Birkaç defa üst üste sildim ben pembe leke geliyordu çok açık renk.. bu sabah da baktım hiçbi şey yok.. Neden olabilir? Adet vaktim dün ve bugün başlamalıydı. Ama hiç ağrım da yok. Perşembe günü göğüs hassasiyetim vardı hafif adet ağrımda o gün leke gördüm ilk. Cuma da hastalanmam gereken gündü. Ne göğüs ne normal adet ağrım hiçbi şey yok.. Neden olabilir? Biraz uzun ve karışık yazdım hakkınızı helal edin birşeyler yazarsanız beni çok mutlu edersiniz :halay:
Merhaba bu yazıdan sonra gebe oldunuz mu

Back