bende pazartesi olcaktım ama olmadı 3 gün oluyo bugün öğleden sonra yaptım negatif çıktı
arkadaşlar hepinize slmlar. uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi yenide üye oldum gerçekten verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
benimde size danışacağım bir mevzu var.
ben 3 ay önce his ameliyatı oldum geçen ay da normal adet gördüm yani 23nisanda adet gördüm bugun ayın 28 si 28/05/09 hala adet görmedim 2 kere test yaptım negatif çıktı. midemde inanılmaz bir gaz şikayeti var ve göğsümde yanma bugun de acayip sırtım belim ağrıyor.ayrıca adet görecekmişim gibi arasıra kasıklarım ağrıyor.test yalnış sonuç vermiş olabilrmi hamile olabilirmiyim acaba cvp yazarsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler
canım adetinden kaç gün geçmişti off ne kötü bişi ya şu ikinci çizgiyi görememek neyse sıkmayalım canımızı denemeye devam.
idrarda çikmayabilir,burda çok arkadaş var adeti 20 gün geçmiş idrarda hala negatif çikıyordu...kanda baktır istıyorsan,kesin sonuç alırsın..inşallah :CüvCüv:
canım baya geçmiş benim 2 gün geçti bugün bi kanama oldu şimdi anlayamadım yerleşme kanamasımı adetmi çünkü bütün gebelik belirtilerini yaşadım bence sen bi test yap hem kanda hem idrarda inş hamilesindir canım.
Arkadaslar merhaba.Ben de uzun süredir sitenizi takip ediyordum. bugüne nasipmiş üye olmak.Bende aynı sıkıntıdan müzdaribim. Reglm 2 gün geçti, kasıklarımda ağrı var, sık idrara cıkıyorum, sürekli uyku hali.Ben 7 aydır yasmin kullanıyordum, bu ay bası bıraktım, yani gecen reglimden sonra bir daha içmedim.Acaba hapıtan sonra yaşamış olduğum düzensizlik mi?Psikolojik mi,yoksa hamilemiyim anlayamadım.
endleeslove inş beklediğine değer canım bende pazar günü test yapcam eşimde bende çift çizgi için dua ediyoruz inş görürüz ben sabah yapcam hemen yazarım bugün cuma allah dualarımızı kabul etsin gerçi 2 yıldır dua ediyorum ya.