• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü bhcg 12.39

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Selam kizlar 14 martta 6.70 cikti saglikocaginda 16 martta adet gunum 12.39 cikti ama hastanede yani laboratuvarlar farkli. Sizce cok mu dusuk kimyasal mi boyle dusuk cikip normal ilerleyenler var mi?

Düşük değerle alakası yok..
Önemli olan 2 günde bir düzenli artış göstermesi. Ortalama %60 veya daha fazla yükselmiş olması gerekiyor.
Ve sizin 2 kat artmış.
Umarım sağlıkla devam eder hayırlı olsun🙏

Düşük değerle alakası yok..
Önemli olan 2 günde bir düzenli artış göstermesi. Ortalama %60 veya daha fazla yükselmiş olması gerekiyor.
Ve sizin 2 kat artmış.
Umarım sağlıkla devam eder hayırlı olsun🙏
Evet 2 katina cikti ama adet gunune gore cok dusuk değil mi okudugum konularda hep adet gunu 50 ustu falan

Evet 2 katina cikti ama adet gunune gore cok dusuk değil mi okudugum konularda hep adet gunu 50 ustu falan
Herkesin yumurtlama günü bir değil, adet döngüsü bir değil.. Kişinin farklı gebelikleri dahi aynı değerle başlayıp devam etmiyor..
Tekrar edeyim değer önemli değil önemli olan 2 günde bir düzenli artış göstermesi ☺️

Canım yükseliş güzel. Benim adet gününden Bi gün sonra 1022çıkmıştı değerim. İkiz olabilir dediler ama tekmiş. Senin yüzde doksan dokuz geç döllenme. O yüzden düşük değerler şu anda. Bunları düşünme hayırlı uğurlu olsun 😇😇

Canım yükseliş güzel. Benim adet gününden Bi gün sonra 1022çıkmıştı değerim. İkiz olabilir dediler ama tekmiş. Senin yüzde doksan dokuz geç döllenme. O yüzden düşük değerler şu anda. Bunları düşünme hayırlı uğurlu olsun 😇😇
Ama yumurtlamam 14.gunde oldu

Ama yumurtlamam 14.gunde oldu
Canım yumurtladığın gün rahme düşmezse geç döllenme oluyor zaten. Bizim Bi komşu ikiz hamile kaldı evlendiği gibi doğal yoldan, biri hemen döllenmiş biri 4gün sonra döllenmiş o yüzden biri 4gün küçüktü. Yani seninde rahme geç düştüyse o yüzden değer düşüktür. Güzel artışlar bir hafta sonra kan ver birdaha bayağı yükselmiş olsun en azından

Canım yumurtladığın gün rahme düşmezse geç döllenme oluyor zaten. Bizim Bi komşu ikiz hamile kaldı evlendiği gibi doğal yoldan, biri hemen döllenmiş biri 4gün sonra döllenmiş o yüzden biri 4gün küçüktü. Yani seninde rahme geç düştüyse o yüzden değer düşüktür. Güzel artışlar bir hafta sonra kan ver birdaha bayağı yükselmiş olsun en azından
Canim benim dis gebelikten tek tupum alindigi icin bu sefer sık kontrol ettirmem gerekiyor

Yanlış bilgi veriyorsunuz, yumurta max 24 saat canlı kalır zaten sonrasında atılır.
Yumurtlamayı tutturmak bu yüzden önemlidir sonradan döllenme gibi bir durum olmaz.
Geç döllenmenin adı geç yumurtlamadır.

Yanlış bilgi veriyorsunuz, yumurta max 24 saat canlı kalır zaten sonrasında atılır.
Yumurtlamayı tutturmak bu yüzden önemlidir sonradan döllenme gibi bir durum olmaz.
Evet bende atesimi olctugum icin 14.gun yumurtladigimi biliyorum yani gec dollenme olmasi pek olasi değil

Canim farketmiyorki.benim adet günümde 82 cikti ama kimyasal oldu yani.önemli olan degerin.artisi benim saglikli olmadi artisim.umarim hayirli sonuclanir.

Evet bende atesimi olctugum icin 14.gun yumurtladigimi biliyorum yani gec dollenme olmasi pek olasi değil
Takip ettirmekten başka bir yol yok canım şuanlık. Umarım düzenli ve sağlıklı artmaya devam eder 🙏 Yine bencede değer olayına çok takılma ve dinlenmeye bak şu tutunma aşamasında☺️

Canım ben hiç yaşamadım.. Bana yan komşu böyle anlattı onun başına gelmiş doğrudur diye o yüzden aynen aktardım..
Biri rahme 4gün sonra düşmüş öyle dedi. Veya 4gün sonra Bi daha mı hamile kalmış o zaman nasıl oluyor 🙄 bilginiz var gibi bunu merak ettim aydınlatırsanız sevinirim

Back