Adet gün sayısında azalma

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Normalde 8 gün süren adetim zamanla iyice azaldı çarş günü sabah adet oldum bugün bitti bi gariplik yok mu sizce
Kansızlığım varmış dün dra gittim huzursuz bacak rahatsızlığım vardı sebebi buymuş
Acaba adetimin azalmasının da mı sebebi bu
Aramızda bunu yaşayan var mı
Bir de dkontrol ilacı kullanmaya başladıktan sonra 1 haftadan 4 güne düşmüştü
Şimdi 2 gün korkutuyo beni

Normalde 8 gün süren adetim zamanla iyice azaldı çarş günü sabah adet oldum bugün bitti bi gariplik yok mu sizce
Kansızlığım varmış dün dra gittim huzursuz bacak rahatsızlığım vardı sebebi buymuş
Doğum kontrol hapları adete zararlı oluyo. Bende kullanmıştım ama bıraktım. Zararlı bence

bunu yaşıyorum ama yaştan kaynaklı bende, senin yaşın daha küçüktür ama bence doktora gitmelisin belkide ilaçlar yapıyordur...

Dogum kontrol hapi kullaniyorsan normal.
Ben de kullanirken öyleydim. Yogunlugu da azalmisti.
Biraktigimdan beri yine 4 gun regl oluyorum eskisi gibi.

Normalde adet gun sayiniz 4 mu hanimlar? Benim bir hafta suruyor resmen, cogu zaman yani. O bir haftada da bitkisel hayatta oluyorum resmen.

Bende böyle bir konu açıcaktım. Bende hiç düzenli ilaç içmedim hayatımda hamilelik felanda yok zaten. Yaşımda genç . Ama 5 güne kadar süren reglim artık son altı aydır 2 gün sürer oldu. Acaba ne oluyor :(

Bende böyle bir konu açıcaktım. Bende hiç düzenli ilaç içmedim hayatımda hamilelik felanda yok zaten. Yaşımda genç . Ama 5 güne kadar süren reglim artık son altı aydır 2 gün sürer oldu. Acaba ne oluyor :KK43:
Biçok sebebi var demekki bende ilaca bağladım seninki neden bilemiyorum ilaçla beraber ağrılarım da kesildi ilk kez bu ay ağrı kesici almadan atlattım

benimde hep 4 gündü. bebek için tedaviler ilaçlar yüzünden 6-7 gün oluyo, işkence gibi bitmiyo. az olsun daha iyi

Back