• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet görüpte hamile olduğunu öğrenen var mı? Üstüne görme nasıl oluyor?

moon2887

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
581
246
53
34
arkadaşlar bir sorum olacak benim bu ay ağrısız sızısız 1 .5 gün kadar kısa süren daha sonra leke leke gelen bir adet oldum bu üstüne görme olabilir mi yaşayanlar var mı testı ne zaman yapsam doğru cıkar

moon2887 moon2887 alıntı yapamıyorum

ben 2013 yılında yerleşme kanaması yaşadım. adet tarihimden 3-4 gün önceydi kahverengi akıntı başladı bir kere kanama oldu birkaç gün kahverengi akıntı sürdü. beklediğim adet tarihim 2 gün geçince de test yaptım, pozitif çıktı doktorum yerleşme kanaması yaşamışsın dedi. bende de lekelenme şeklindeydi

moon2887 moon2887 alıntı yapamıyorum

ben 2013 yılında yerleşme kanaması yaşadım. adet tarihimden 3-4 gün önceydi kahverengi akıntı başladı bir kere kanama oldu birkaç gün kahverengi akıntı sürdü. beklediğim adet tarihim 2 gün geçince de test yaptım, pozitif çıktı doktorum yerleşme kanaması yaşamışsın dedi. bende de lekelenme şeklindeydi
benimde 3 gün önce oldu regl anlamadım herzamankınden farklıydı acaba dedim yada kendimi kandırıyorum :( lekelenmeniz bittikten sonra idrar testi mi yaptınız

lekelenme bittikten birkaç gün sonra beklediğim adet tarihim geçince yaptım

benim beklenen adet günüm 8i yani dündü yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkarmı ?

Slm arkadaslar bisey sorcam size su son 4 aydir karinagrisiz adet oluyorum goguslerim sis agrio sikinca bir iki damla sut cikio ama duzenli adet oluyorum buarada gecen ay acaib basim donuyodu su son 4 ayda 12 kilo aldim.birden anlamadim acaba banami ole geliyo yoksa hamilemiyim.ama duzenli adetim gelio bi bilgisi bi akil weren olursa iyi olur buarada bi oglusum war

Slm arkadaslar bisey sorcam size su son 4 aydir karinagrisiz adet oluyorum goguslerim sis agrio sikinca bir iki damla sut cikio ama duzenli adet oluyorum buarada gecen ay acaib basim donuyodu su son 4 ayda 12 kilo aldim.birden anlamadim acaba banami ole geliyo yoksa hamilemiyim.ama duzenli adetim gelio bi bilgisi bi akil weren olursa iyi olur buarada bi oglusum war

Daha once doğum yaptın mi?? Süt gelmesine şaşırdım..

slm arkadaşlar bende geçen ayın 9 unda lekelenme oldu devamı gelmeyince yerleşmemi oldu dedim 2 gün sonra regli oldum buayda şimdiye kadar olmam gerekirdi olmadım arasıra kasıklarıma ağrı giriyo göğüsler fena halde ama göğüslerimde problem vardı süt gelmişti hayıt tohumunun ilacını vermişti doktor şimdi ben hamile olabilirmiyim.

Slm ben de yeni üyelerdenm mide bulantısı baş dönmesi wardı akıntm olduğundan çok fazla test yapmayı düşünüyordum ama adet gördm adetm normale göre çok az geliyor ama hamillelk adına bütn belirtilr war acba hamile klabilrmiym test yaptrmalımıym bu konuda bi bilgisi olan war mı :110:

eşim bugün test aldı yapalım dedik çift çizgiyi gördük darısı başınıza kızlar Yüce Rabbim çok bekletmesin inş.

Kızlar ben adet gördüm ilk 3 ay normak bir şekilde gebeliğimi o yüzden bilmiyordum karın ağrısıyla gittiğim hastanede 3 aylık gebe olduğumu öğrendim doktora ama adet görüyorum düzenli dedim olabilir böyle şeyler dedi 3 aydan sonra kesildi reglim şuan 25 haftadayım yani olabiliyor böyle şeyler :KK14:

Hayırlı olsn gözün aydın
Kızlar ben adet gördüm ilk 3 ay normak bir şekilde gebeliğimi o yüzden bilmiyordum karın ağrısıyla gittiğim hastanede 3 aylık gebe olduğumu öğrendim doktora ama adet görüyorum düzenli dedim olabilir böyle şeyler dedi 3 aydan sonra kesildi reglim şuan 25 haftadayım yani olabiliyor böyle şeyler :KK14:

Peki test yapmalımıyım belli olur mu acbba çevremdekiler ısrarla adet götdüysen hamile olma ihtimalin yok diolr ama bn belirtilerdn dolayı gebelik olabilceni düşünüyorm ama hayal korıklğna da uğramak istemyrm :KK1:

bende lekelenip hamile olduğunu öğrenenlerdenim ki 4 aydır bu şekilde adet oluyordum tam tamına 7 gün sadece silince gelen kahve leke belki gün içerisinde de çok minik leke ateş ölçümü yapıyordum aynı zamanda ateş düşmüştü somnra birden fırladı göğüsler dolgun acaba diyorum ama ihtimal vermiyorum derken test yapmaya karar verdim hemde akşam saatti yalnız biraz idrar tutmuştum ve şok oldum çift çizgiyi görünce ve hep soğan suyu içerdim sökülsün adet diye şükür ediyorum ki içmedim bebişimi düşürebilirdim neyse ki olmadı...
Ama kızlar olmaz diye bir şey yokmuş onu anladım yeterki tevekkül....

Hayırlı olsn gözün aydın

Peki test yapmalımıyım belli olur mu acbba çevremdekiler ısrarla adet götdüysen hamile olma ihtimalin yok diolr ama bn belirtilerdn dolayı gebelik olabilceni düşünüyorm ama hayal korıklğna da uğramak istemyrm :KK1:
Bilemedim ki testte çıkar mı ben hastanede öğrendim yani olabiliyor adet görürkende hamile olunabiliyor kan testi yaptır bi bence :(

Selam bende duzenli goruyorum adetimi hatta agrisiz diyebilirim olacagim gunu takvimden ve sisen agriyan goguslerden sivilcelerden siskin karindan anliyorum bitek fakat gebe gibide hissediyorum bazen bi kere 3 liraluk testi bi gn once yaptm negatifdi hic test yapmusmiydin ilk hamileluginmi ? Bende kasik agrisi adetimde ilk gnharic olmuyoki yada hissetmiyorumki gebelukde nasil hissetcem acaba :)

Selam bende duzenli goruyorum adetimi hatta agrisiz diyebilirim olacagim gunu takvimden ve sisen agriyan goguslerden sivilcelerden siskin karindan anliyorum bitek fakat gebe gibide hissediyorum bazen bi kere 3 liraluk testi bi gn once yaptm negatifdi hic test yapmusmiydin ilk hamileluginmi ? Bende kasik agrisi adetimde ilk gnharic olmuyoki yada hissetmiyorumki gebelukde nasil hissetcem acaba :)
canım benim beklemediğim bi durum olduğu için hiç test yapmadım regl ağrısı sanıp doktora gittiğimde öğrendim bebeğimi..Tek belirtim bazen bi tuhaf oluyordum başım dönüyordu gözüm kararıyordu ve çok halsizdim ama regl olduğum için hiç hamileliğe yormuyordum

Back