Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 3 gün önce oldu regl anlamadım herzamankınden farklıydı acaba dedim yada kendimi kandırıyorum lekelenmeniz bittikten sonra idrar testi mi yaptınızmoon2887 alıntı yapamıyorum
ben 2013 yılında yerleşme kanaması yaşadım. adet tarihimden 3-4 gün önceydi kahverengi akıntı başladı bir kere kanama oldu birkaç gün kahverengi akıntı sürdü. beklediğim adet tarihim 2 gün geçince de test yaptım, pozitif çıktı doktorum yerleşme kanaması yaşamışsın dedi. bende de lekelenme şeklindeydi
benim beklenen adet günüm 8i yani dündü yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkarmı ? yada biraz daha beklemelimiyimlekelenme bittikten birkaç gün sonra beklediğim adet tarihim geçince yaptım
Slm arkadaslar bisey sorcam size su son 4 aydir karinagrisiz adet oluyorum goguslerim sis agrio sikinca bir iki damla sut cikio ama duzenli adet oluyorum buarada gecen ay acaib basim donuyodu su son 4 ayda 12 kilo aldim.birden anlamadim acaba banami ole geliyo yoksa hamilemiyim.ama duzenli adetim gelio bi bilgisi bi akil weren olursa iyi olur buarada bi oglusum war
Kızlar ben adet gördüm ilk 3 ay normak bir şekilde gebeliğimi o yüzden bilmiyordum karın ağrısıyla gittiğim hastanede 3 aylık gebe olduğumu öğrendim doktora ama adet görüyorum düzenli dedim olabilir böyle şeyler dedi 3 aydan sonra kesildi reglim şuan 25 haftadayım yani olabiliyor böyle şeyler
Bilemedim ki testte çıkar mı ben hastanede öğrendim yani olabiliyor adet görürkende hamile olunabiliyor kan testi yaptır bi benceHayırlı olsn gözün aydın
Peki test yapmalımıyım belli olur mu acbba çevremdekiler ısrarla adet götdüysen hamile olma ihtimalin yok diolr ama bn belirtilerdn dolayı gebelik olabilceni düşünüyorm ama hayal korıklğna da uğramak istemyrm
Bilemedim ki testte çıkar mı ben hastanede öğrendim yani olabiliyor adet görürkende hamile olunabiliyor kan testi yaptır bi bence
İnşallaahhÇok heyecan yaptm şmdi inş negatif çıkmaz
Selam bende duzenli goruyorum adetimi hatta agrisiz diyebilirim olacagim gunu takvimden ve sisen agriyan goguslerden sivilcelerden siskin karindan anliyorum bitek fakat gebe gibide hissediyorum bazen bi kere 3 liraluk testi bi gn once yaptm negatifdi hic test yapmusmiydin ilk hamileluginmi ? Bende kasik agrisi adetimde ilk gnharic olmuyoki yada hissetmiyorumki gebelukde nasil hissetcem acaba :)Kızlar ben adet gördüm ilk 3 ay normak bir şekilde gebeliğimi o yüzden bilmiyordum karın ağrısıyla gittiğim hastanede 3 aylık gebe olduğumu öğrendim doktora ama adet görüyorum düzenli dedim olabilir böyle şeyler dedi 3 aydan sonra kesildi reglim şuan 25 haftadayım yani olabiliyor böyle şeyler
canım benim beklemediğim bi durum olduğu için hiç test yapmadım regl ağrısı sanıp doktora gittiğimde öğrendim bebeğimi..Tek belirtim bazen bi tuhaf oluyordum başım dönüyordu gözüm kararıyordu ve çok halsizdim ama regl olduğum için hiç hamileliğe yormuyordumSelam bende duzenli goruyorum adetimi hatta agrisiz diyebilirim olacagim gunu takvimden ve sisen agriyan goguslerden sivilcelerden siskin karindan anliyorum bitek fakat gebe gibide hissediyorum bazen bi kere 3 liraluk testi bi gn once yaptm negatifdi hic test yapmusmiydin ilk hamileluginmi ? Bende kasik agrisi adetimde ilk gnharic olmuyoki yada hissetmiyorumki gebelukde nasil hissetcem acaba :)