- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
- Konu Sahibi Yazyagmuru38
-
Kan testi mı idrar testi mı yaptın canım?Merhaba kızlar Bana Yardımcı Olursanız Sevinirim Günlerdir Kafayı yemiş gibi oldum resmen lafi uzatmadan konuya geciyorum Adetim 18gun ile gecikti test hep negatif fakat hamile bilertilerim var 19Cu Gününde kanama başladı 2gun surdu acaba yerleşme kanaması mi böyle olan sonradan hamiş olanlar varmı
Belki yerleşme kanaması olabilir canım ama erken gibi de yerleşme kanaması için bence bi test yapKızlar yardiminiza ihtiyacım var. Ben bu ay aşılama yaptırdım. Asilamanin 9 günü iğnenin 11 günü kan testi yaptırdım 2 kusur çıktı. İki gün sonra yani Asilamamin 11 günü iğnenin 13 günü tekrar kana baktirdim bu sefer de 1 çıktı yani ignenin etkisi gectiginden düşmüş. O 1 çıkan gün eşimle ilişkiye girdik ve ilişki sonrasinda acik pembe akıntı geldi adetine 3 gün vardi. Dün ve bugün de ara ara pedi doldurmayacak şekilde siyah akıntı gibi kanama geliyor ama böyle sildigimde ip şeklinde peceteye geliyor. Yarın adet olmam lazım ama bu tarz erken kanama ve önce pembe sonra siyah kanama hiç olmamıştı sizce neden olabilir ?
Belki yerleşme kanaması olabilir canım ama erken gibi de yerleşme kanaması için bence bi test yap
Valla bilemiyorumki canım 5e yakın çıkardı en azından diye düşünüyorumCnm dün kana baktirdim hcg 1 çıktı iğnenin 13 günüydü muhtemelen onun etkisiydi yerleşme kanaması olsa HCG fazla çıkmaz miydi
İdrar testi canimmKan testi mı idrar testi mı yaptın canım?
Hmmmm canim o kadar gecikme normal değil kan testi yaptır hamile olabilirsin ve her adetin böyle 2 gün mü sürüyordu?İdrar testi canimm
İlk defa boyle bi şey oldu bide sürekli midem bulanuyo bi test yaptım ama çok değişik acaba fotoğrafını yuklesem miHmmmm canim o kadar gecikme normal değil kan testi yaptır hamile olabilirsin ve her adetin böyle 2 gün mü sürüyordu?
Testin fotoğrafını yükle canım bakayım biİlk defa boyle bi şey oldu bide sürekli midem bulanuyo bi test yaptım ama çok değişik acaba fotoğrafını yuklesem mi
Canım instagram varsa yaz bana oradan yada faceden facebook hesabın Petiya Fuklata İnsta da PetiyaofficalTestin fotoğrafını yükle canım bakayım bi
Ver Anem Öyle hamilelik geçirmişIlk sayfalarda adetin kisa sürdügünü söylemis arkadaslar. Peki adetin uzun sürdügü ve hamile olan var mi aranizda?
Normalinden nekadar uzamis adeti?Ver Anem Öyle hamilelik geçirmiş
Test Yap canım belki yerleşme kanaması dır tercubem pek yok ama bildime gore bazı kadınlar her ay adet goruyo üstelik hamileNormalinden nekadar uzamis adeti?
Benim
Normalde 4-5 günde bitiyor benimki de bu ay 7 gün falan sürdü.. belki de ramazandan dolayidir bilmiyorum
Bidahaki adetimi beklemeyi düsünüyorum. Eger yine aynisi olursa test yaparim. Su an bebis düsünmüyoruz da hayirlisi simdiyse yapicak bisey yok :)Test Yap canım belki yerleşme kanaması dır tercubem pek yok ama bildime gore bazı kadınlar her ay adet goruyo üstelik hamile
Belirtilerin mı var canım yani neyden şüphelendin ?Bidahaki adetimi beklemeyi düsünüyorum. Eger yine aynisi olursa test yaparim. Su an bebis düsünmüyoruz da hayirlisi simdiyse yapicak bisey yok :)
Bikac kez korunma hapimi icmeye unuttum. Bu ay da adetim normalinden uzun sürdü.. öyle bi düsündüm bi an olabilir mi diyeBelirtilerin mı var canım yani neyden şüphelendin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?