Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ay adettim 4gün gecikti umutlandım ama adet oldum ,fazla sürmedi 3 gün falan zaten normalde de 4 gün sürer. Bu sefer kanamam çok değildi. Ama göğüs ağrısı mide bulantısı uyku hali halsizlik koku hassasiyeti devam ediyor ilk kez böyle oldu . Benim ilk hamileligimde geç döllenme olmuştu . Acaba bu seferde öyle birşey mi oldu diye düşünüyorum, burada yazılanları okudum da acaba mi dedim . sizce adet olunsa da hamile kalma şansı varmıdır. Kafamda deli sorular
Bu ay adettim 4gün gecikti umutlandım ama adet oldum ,fazla sürmedi 3 gün falan zaten normalde de 4 gün sürer. Bu sefer kanamam çok değildi. Ama göğüs ağrısı mide bulantısı uyku hali halsizlik koku hassasiyeti devam ediyor ilk kez böyle oldu . Benim ilk hamileligimde geç döllenme olmuştu . Acaba bu seferde öyle birşey mi oldu diye düşünüyorum, burada yazılanları okudum da acaba mi dedim . sizce adet olunsa da hamile kalma şansı varmıdır. Kafamda deli sorular
Canım mevsimlede alakali olabilir.birde korunmayı bırakınca adet düzeni sasiyor.geçen yıl düşük yaptigim gebelikte öyle oldu. şimdi tekrar deniyoruz 4 aydır gene düzen bozuldu.ama test yapin hemen.inşallah gebelik vardır
Kızlar yardiminiza ihtiyacım var. Ben bu ay aşılama yaptırdım. Asilamanin 9 günü iğnenin 11 günü kan testi yaptırdım 2 kusur çıktı. İki gün sonra yani Asilamamin 11 günü iğnenin 13 günü tekrar kana baktirdim bu sefer de 1 çıktı yani ignenin etkisi gectiginden düşmüş. O 1 çıkan gün eşimle ilişkiye girdik ve ilişki sonrasinda acik pembe akıntı geldi adetine 3 gün vardi. Dün ve bugün de ara ara pedi doldurmayacak şekilde siyah akıntı gibi kanama geliyor ama böyle sildigimde ip şeklinde peceteye geliyor. Yarın adet olmam lazım ama bu tarz erken kanama ve önce pembe sonra siyah kanama hiç olmamıştı sizce neden olabilir ? [/ neden oldu sizin öğrendnz mi