- 31 Mayıs 2018
- 332
- 243
- 33
- Konu Sahibi Yazyagmuru38
-
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :) normal adet gibi mı gördün canım yoksa daha mı azdı ?Canım bn Ekim'de hamile olduğumu öğrendim fakat Eylül de hamile kalmışım üzerine görmüştüm :) rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Şu anda adet değilim ama son iki adetim normalden farklı oldu normalde 5-6 gün sürerdi ama 1 buçuk gün sürdü ve karnım çok ağrıyor midem bulanıyor evde test yaptım ama tek çizgi çıktı ama geç yumurtadigim için gec döllenme olabilirm diye şüphelerimvar ilk hamileliğimide geç öğrenmiştimŞu anda adetli misin? Kan ya da idrar testi yaptın mı hiç ? Neden hamile olduğunu düşünüyorsun adet olduğun halde ne gibi şüphelerin var ? Detaylı olarak yazarsan hikayeni yardımcı olabiliriz.
Şu anda adet değilim ama son iki adetim normalden farklı oldu normalde 5-6 gün sürerdi ama 1 buçuk gün sürdü ve karnım çok ağrıyor midem bulanıyor evde test yaptım ama tek çizgi çıktı ama geç yumurtadigim için gec döllenme olabilirm diye şüphelerimvar ilk hamileliğimide geç öğrenmiştim
Hadi hayırlisi bakalım ağrın olursa ağrı kesici vs içme bebiş varsa diye :)benim durum da seninkine benziyor canım ben ilk defa böyle az adet oluyorum idrar testi de negatif çıkıyor. valla canım güzel haber mi olacak kötü haber mi bilemiyorum öğrenci olduğum için şu an hazır değildim ama olursa da çok sevinirim Rabbim nasip etmiş yani bu mucizeyi :)
aynen canım içmiyorum bakalım ne çıkacak :)Hadi hayırlisi bakalım ağrın olursa ağrı kesici vs içme bebiş varsa diye :)
Ben varim.bende dün konu açmıştım hamileyim degerim hizla yukseliyor ama cumadan beri kanamam var ama bildiginiz adet kanı.koyu ve pihtili.düşük yaptim sandim ama kese duruyordu.kanamam hala sürüyor ama siddetli bi ağrım yok.bende sapittim ne yapacağımı.doktor düşük olabilir diyor ama.ağrım falan çok fazla yok.degerimde bir gün önceye göre artmış.varmi böyle olan.Merhaba arkadaşlar sizin yardıminiza ihtiyacım var :/ adet görmeye devam Edip hamile olduğunu öğrenen var mı? Varsa ne zaman öğrendiniz kan testinde mı idrar testinde mı öğrendiniz ? Tecrübelerinizi paylaşırsaniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Öncelikle hayırlı olsun canım kaç haftalık hamilesin ?? Adet zamanında mı oldu kanaman ? Canım değerin ne kadar arttı peki benim degerim 47 idi ama ertesi gün 52 oldu düşük yapıyorsun dediler yani değerlerin iki günde iki katına çıkması gerekiyormuş normal olan buymuşBen varim.bende dün konu açmıştım hamileyim degerim hizla yukseliyor ama cumadan beri kanamam var ama bildiginiz adet kanı.koyu ve pihtili.düşük yaptim sandim ama kese duruyordu.kanamam hala sürüyor ama siddetli bi ağrım yok.bende sapittim ne yapacağımı.doktor düşük olabilir diyor ama.ağrım falan çok fazla yok.degerimde bir gün önceye göre artmış.varmi böyle olan.
1 gün önce 4900 du 1 gün sonra 7400 olmus.tabi benim bu ara sular seller gibi adetim geliyor.Öncelikle hayırlı olsun canım kaç haftalık hamilesin ?? Adet zamanında mı oldu kanaman ? Canım değerin ne kadar arttı peki benim degerim 47 idi ama ertesi gün 52 oldu düşük yapıyorsun dediler yani değerlerin iki günde iki katına çıkması gerekiyormuş normal olan buymuş
Çok afedersiniz pihtili bi kanama.düşük galiba dedim ama kese duruyordu.simdi biraz azaldi kanamam.cumartesi çok yohunduDüşük kanaması kırmızı oluyor ve koyu olmuyor bildigim
Değerlerin normal canım düşük değildir büyük ihtimalle1 gün önce 4900 du 1 gün sonra 7400 olmus.tabi benim bu ara sular seller gibi adetim geliyor.
Canım bazıları hamileyken bile adet oluyor yani kese duruyorsa sıkıntı yoktur benceÇok afedersiniz pihtili bi kanama.düşük galiba dedim ama kese duruyordu.simdi biraz azaldi kanamam.cumartesi çok yohundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?