Bazen hava değişiminden vücut etkilenebiliyor.2 ay önce bendede oldu ama herşey normaldi.Stress yapma canım.
aslında belli olmuyor bir gebelik testi yapsanız aklınızda soru işareti kalmaz yada hava değişikliği de etkilemiş olabilir.
Bazen psikolojik olarakta regl gecikebiliyor.Bizde bebek istiyoruz ve benim her ay birkaç gün reglim gecikiyor acaba hamile miyim psikolojisi yüzünden.
çok kötü bişey ya her ay beklemek ama bi zamanı var demekki hakkımzda hayrlısı olur inş bi gün yumrtlama sorununm varmş ilaç vericekti doktor adetmn 3. günü testine bakarak ama bakamyrz :):)
ya arkadaşlar bende yeni evli sayılrım 1 ay önce ertesi gün hapı aldım 10 gün önce adet olmam gerekiodu ama olmadım test te yaptım negatif çıktı. bu hava değişimlerinden de gecikme oluyomu gerçekten. havalar birden ısındı ya bide stresli bi dönem di benim için. hala bekliyorum. Allahım hepimize zamanında bebek sahibi olmayı nasip etsin
Hava değişimi ve stres çok etkiliyor.Ben hamile miyim diye stres yaptığımda reglim gecikiyor.Mevsim değişimlerinde de gecikiyor.
işte öyle düşünmek yedi bitirdi beni hiç bu kadar gecikmezdi en ufak sancıyı adet belirtisi sanıp bekliyorum.
Benim şubat ayında tam 17 gün gecikti hamile miyim psikolojisi yüzünden.En sonunda adet söktürücü kullanmak zorunda kaldım.Kendimi öyle inandırmıştımki hamile olduğuma.Aslında beni yanıltan pozitif çıkan israr testiydi.Artık idrar testlerine güvenmiyorum.
Benim şubat ayında tam 17 gün gecikti hamile miyim psikolojisi yüzünden.En sonunda adet söktürücü kullanmak zorunda kaldım.Kendimi öyle inandırmıştımki hamile olduğuma.Aslında beni yanıltan pozitif çıkan israr testiydi.Artık idrar testlerine güvenmiyorum.
Her ay umutla beklemek ve regl olunca hüsrana uğramak çok kötü oluyor maalesef
İnşallah sorunsuz geçer kontrolün regl olursan tabii:)
Benim yumurtam oluşuyor ama çatlamayıp kiste dönüşüyor,benim sorunumda böyle maalesef
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun adet gecikmeleri sıkıntılı oluyor Malesef...yumurtlama sorunu derken sanırım polikistik over var bendeki gibi. Adetin 3. Günü testlerden sonra sana klomen tarzı ilaçlar veticrk yumurta geliştirici..takip edicekler yumurtalarını gerek görürse catlatma iğnesi vericek..bu sekilde hamile kalman kolaylaşacak...bende aynı dert var Malesef ama üzülme çaresi var...ilk çocuğumda 5 ay o ilaçlarla tedavi gördüm 5. Ayında hamile kaldım...şimdikinde 6. Ayda o ilaçlarla kaldim düşük yaptım sonraki au asilamayla birdaha kaldim...kendi kendime bende kalamiyorum Malesef...
Geçmiş olsun adet gecikmeleri sıkıntılı oluyor Malesef...yumurtlama sorunu derken sanırım polikistik over var bendeki gibi. Adetin 3. Günü testlerden sonra sana klomen tarzı ilaçlar veticrk yumurta geliştirici..takip edicekler yumurtalarını gerek görürse catlatma iğnesi vericek..bu sekilde hamile kalman kolaylaşacak...bende aynı dert var Malesef ama üzülme çaresi var...ilk çocuğumda 5 ay o ilaçlarla tedavi gördüm 5. Ayında hamile kaldım...şimdikinde 6. Ayda o ilaçlarla kaldim düşük yaptım sonraki au asilamayla birdaha kaldim...kendi kendime bende kalamiyorum Malesef...
ewt arkadaşımnda kist probelei vardı kolamen kullandı çatlatma iğnesi oldu oyda hamile ee off offfff ben daha böyle şeyleri denemeye başlamadım bende kist yok off offf bende işte tedavisi varsa yapılsında kalayaım diyrm bulndm yerdede doktor yokk çok zor işim düşnmedende edemyrmm neyse sorunum çağresini bakılsın diyrm
bende işte canm sorun neyse yapılsın bende kalaym biar anönce istyrmm dokotr yokki :):):) hayrlısı ne diyeyem ya 1,5 yıldrrr beklyrz bakalımm versnler banad aiğe yapsınlar gelsin artık kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?