peki büşra yayrarlı mı biliyrmsn işe yarıyrmu ki acaba 2 ay çok uzun yaaa bilemedm ki şimdi ben kendi düzenm yokki sabah kahvaltı diyr ben zaten öğle kalkyrm :Ç):)::):)
Canım öğleden sonra da içebiliyorsun önemli olan aç karnına içmek.Ben bugün aldım,yarın başlayacağım inşallah.Denemekte yarar var.Tamam 2 ay uzun bir süre ama doktorlar doğum kontrol haplarıyla adeti düzenlemeye çalışıyorlar.Hap kullanmaktansa bitki daha yararlıdır diye düşünüyorum canım.En azından bebek düşünüyorsanız hap kullanarak korunmak zorunda kalınmıyor bu kür sayesinde:)
ya arkadaşlar bende yeni evli sayılrım 1 ay önce ertesi gün hapı aldım 10 gün önce adet olmam gerekiodu ama olmadım test te yaptım negatif çıktı. Bu hava değişimlerinden de gecikme oluyomu gerçekten. Havalar birden ısındı ya bide stresli bi dönem di benim için. Hala bekliyorum. Allahım hepimize zamanında bebek sahibi olmayı nasip etsin
merhabalar ben yeni üye oldum ne zamandır böyle bir site arıyordum benmde adetim gecikti 10 gün kadar hergün bacaklarımda sızı belimde sızı sanki adet olcakmışım gbi ha oldum ha olcam derken hala olmadım test yaptım geçenlerde negatif çıktı bu seferde daha çok üzüldüm ne yapcam bilmiyorum..
benım de adet kanamalarım ve oldugum gun miktarı gittikçe azalıyor..bekarım da henuz..problem mı bu acaba[/QU
sanmam olur öyle normaldir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?