Adet göremiyorum

peki büşra yayrarlı mı biliyrmsn işe yarıyrmu ki acaba 2 ay çok uzun yaaa bilemedm ki şimdi ben kendi düzenm yokki sabah kahvaltı diyr ben zaten öğle kalkyrm :Ç):)::):)

Canım öğleden sonra da içebiliyorsun önemli olan aç karnına içmek.Ben bugün aldım,yarın başlayacağım inşallah.Denemekte yarar var.Tamam 2 ay uzun bir süre ama doktorlar doğum kontrol haplarıyla adeti düzenlemeye çalışıyorlar.Hap kullanmaktansa bitki daha yararlıdır diye düşünüyorum canım.En azından bebek düşünüyorsanız hap kullanarak korunmak zorunda kalınmıyor bu kür sayesinde:)

yayarlıysa tabiki etki ediyrsa öyle hap yerine bitki daha iyi

merhabalar ben yeni üye oldum ne zamandır böyle bir site arıyordum benmde adetim gecikti 10 gün kadar hergün bacaklarımda sızı belimde sızı sanki adet olcakmışım gbi ha oldum ha olcam derken hala olmadım test yaptım geçenlerde negatif çıktı bu seferde daha çok üzüldüm ne yapcam bilmiyorum..

bazen öyle oluyr benm 45 günden sonra oldu ilk defa böyle geçikti ama oldu genede bende hamile olsaydm keşke dedim aa nasip olur üzlmene gerek yok olsa çıkaradı ama bende hep yağyrdum negatifti bunda üzlücek bişey yok zamanı vardr ben 1,5 yıldr beklyrm ((

benım de adet kanamalarım ve oldugum gun miktarı gittikçe azalıyor..bekarım da henuz..problem mı bu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…