Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stres yapma , 90 gündür adet görmeyen arkadaşım var doktora gitti dönemsel dedi gelecek ay görmezsen gel demiş testlerden sonra
Bunaliyorsun bende çok bunalmistim zamanında...dangalak dr un biri senin çocuğun olmaz dedi bana bide direk tüp bebek dene dedi çok üzüldüm falan sonra dedim olmuyorsa olmasın dedim kendimce psikolojimde bozuldu baya.. sonra bir arkadaşım sağolsun şimdiki drumu tavsiye etti ona gittim oda tup bebek en son çare dedi. 6 ay ilaç tedavisi olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek dedi.. allaha cok şükür 5 ay ilac kullandım inan adetimde duzensizdi gecikme oluyordu hiç hamile kalabilecegim aklıma bile grlmezdi..annem yemek yememden anlamış test aldı yap dedi hep negatifi gördüğümden onu bile yapmadım sonra ısrarlara dayanamadım yaptım çift çizgi şaşırdım kaldim inanamadım. Okadar umutsuz olduğum bir anda hemde.. sabır lazim biraz bide iyi bi dr duzenli bi tedavi...bide esinizede bakılması lazım dr dan onuda talep edin .. inşallah sizlerde kavisacaksiniz bebislerinize..
inş canm doktor hormonlarıma baktı önemli bişey yok dedi samunda memlektme taile gidince aynı sonçları doktoro götrdm normal deil hepsinn düzeltilmesi lasım fsh normal sadece
Hormonlar çok önemli zaten problem varsa dizrltilip tedaviye öyle yön vermek lazım...hayırlısı oldun hakkında...
hadş ya öyle pozitif çıkabilyrmu benm de negatif çıkyr adet olsamda rahatlasamm yaa keşke benmki de pozitf çıksa ama gerçek anlamada :):):):)
benm arkadaşamnda çatlama sorunu vardı kolamen kullandı vede çatlatma iğnesi oldu ilk ay hamile kaldı bana da o tarz ilaç vercek doktor onunda yumrtlaması olmyrdu kisti oluyrdu
Bende çatlatma iğnesi olabilirim ama doktorum 1 sene geçsin öyle başlayalım dedi.7 ay oldu evleneli 5 ay daha bekleyeceğim olmazsa tedaviye başlayacağım inşallah canım.
sen daha yenisin yaaa ben bekleye bekleye bi hal oldumm doktor da yok
Ne kadar zamandır istiyorsunuz canım?Doktor yaşadığınız yer dolayısıyla mı yok?
14-15 aydır felan ewt şarktayız vardı burda doktor giti şuan yok oda zaten muhabbet edip geri gönderiyrdu daha yuaşımz gebçmiş oluruna bırakmak gerekyrmşş falan filann işte bu zamana geldii beklyrz bizde şarkmz bitti 1 ay sonra çıkıcaz gittiğimz yerde artık
1 seneyi geçmiş,1 ay sonra gideceğiniz yerde tedaviye başlarsın hemen.İnşallah tedavin hemen olur bebeğine kavuşursun.İnşallah bende kavuşurum ve isteyen herkes kavuşur:)
offfff ya ben napimmmmm 2 aydir regli o-l-m-u-y-o-r-u-m... ya adet söktürücüde neyyy ilk kez duydum bende ben avusturyadanim allahim karnim sisioda sisio stresstopu gibiyim dokunsan patlicam acayip sinirli agresif oldum au adetim olmadikca kafayi yicem..... cildircam.....
benmde 1,5 aydr olmyrdu ama bugün oldu çok şkr insan korkyr bende kist yok çünkü nie geçkdn normalde rrken oluyr yumrtlama bozklğm var sende kist mi var
Canım bugün İbrahim Saraçoğlu'nun sitesine bakarken bir tarif buldum,seninlede paylaşiim belki faydasını görürsün.Ben bugün başlayacağım nasipse.
Kür 1: Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte 10 dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün ,sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.
İleride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.