Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben de ilacı aldım tam başlayacaktım regl oldum ya(( kullansam bi faydasımolur mu ki dün almaya başladım da pek faydası olmayacak gibi
Kızlar bu ilacın prospektüsünde en geç 3 gün önce başlanmalı diyor fakat doktorum bir hafta önce dedi anlamadım ben şimdi bunu 3 gündür kullanıyorum fakat heran adet olacakmış gibi ağrım var böyle olan varmı
arkadaşlar ben de ilacı aldım tam başlayacaktım regl oldum ya(( kullansam bi faydasımolur mu ki dün almaya başladım da pek faydası olmayacak gibi
sanırım adet ağrılarına engel olmaz tatlım. çünkü adet geciktiriler sadece kanamanın geç olmasını sağlıyo onun dışında vücudun aynı adet dönemindeki gibi oluyo. yani bende öle oldu. sen yinede bir araştır derim.kızlar bende sınava gireceğim ve adet günüm o güne denk geliyor bu haplardan kullansam adet ağrılarınıda önler mi bilginiz var mı ?
bende kullanmayı düşünüyorum mensim düğünüme denk geliyo ve balayına bir hafta önceden alsam nasıl olur bilgilendirin beni lütfen msj
Adetim sanırım lys gününe denk gelecek :18: bu yüzden kullanmak zorundayım maalesef hiç istemiyorum ama sınava öyle giremem önerisi olan var mı ?