Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar düğünümden 1 yada 2 gün önce regli olcam doğum kontrol hapı kullanmayı düşünmüyorum cevremde kullanların coğu cocuk sahibi olabilmek için tedavi görüyor bende geçiktirici kullanmayı düşünüyorum bu tür zararları olabılırmı
Geciktirici dediğiniz zaten doğum kontrol hapıdır. Kullanımını uzattığınız için regliniz gecikir. Zararı yok. ama yılda 1 kezden fazla yapmayın diye okumuştum internette.
Doğum kontrol hapları 10-20 TL arasıydı en son. 21 veya 28 günlük satılır.
21 lik ilaç içildiği sürede regl olmuyorsunuz. ilaç bitince regl oluyorsunuz. 7 gün aradan sonra yeni paketle başlıyorsunuz. Regli geciktirmek için ara vermeden ikinci pakete başlamak gerekiyor.
28 lik ilaç aldıysanız ilk 21 ilaçtan sonrası şeker mahiyetinde olduğundan, 22 günden itibaren yeni pakete geçek lazım.
muhtemelen bu yöntemi doktorlar onaylamayacaklardır. internette bile yılda bir kez böyle bir işe kalkışın en fazla dediklerine göre.
muhtemelen olumsuz etkileri var.
denedim mi evet. işe yaradı mı evet. ikinci paketten 8-10 ilaç içip ilacı kesmiş ve reglimi ona göre ayarlamıştım.
bir sonraki ay regl düzenimde sıkıntı olmamıştı.