• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet geciktirici hk.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
Merhabalar.

adetimi geciktirmek için doktor kontolünde primolut-n kullandım. şuan 5. günü. 10 gün kullanacağım. ama iki gün önce ilişki yaşadım tabi bu sadece geciktirici olduğunu biliyorum. ekstra korunmak istemedim çünkü hamile kalmak istiyorum. benim adetlerim düzensiz olduğu için, yumurtalama zamanını da ayarlamam zor. Allah nasip ederse hamile kalırsam, ilacımın bittikten sonra 4 gün içinde normal şartlarda adet görüyorum. eğer görmezsem o aşama da mı test yaptırmam gerekiyor.

bilgilendirirseniz sevinirim.

teşekkürler...

Merhabalar.

adetimi geciktirmek için doktor kontolünde primolut-n kullandım. şuan 5. günü. 10 gün kullanacağım. ama iki gün önce ilişki yaşadım tabi bu sadece geciktirici olduğunu biliyorum. ekstra korunmak istemedim çünkü hamile kalmak istiyorum. benim adetlerim düzensiz olduğu için, yumurtalama zamanını da ayarlamam zor. Allah nasip ederse hamile kalırsam, ilacımın bittikten sonra 4 gün içinde normal şartlarda adet görüyorum. eğer görmezsem o aşama da mı test yaptırmam gerekiyor.

teşekkürler...
bnde hamile kalmak istiyorum eylülde 2-3 gün içtim tatile gitmiştim bu ilacı içtiğin ay hamilelik olmuyor haberin olsun doktor gebeliği engeller olacağı varsa da olmaz demişti o ay için

Merhabalar.

teşekkürler...

neden adet geciktirme hapı kullandın, hamile kalırsan bebeğe zararı olmasın

bnde hamile kalmak istiyorum eylülde 2-3 gün içtim tatile gitmiştim bu ilacı içtiğin ay hamilelik olmuyor haberin olsun doktor gebeliği engeller olacağı varsa da olmaz demişti o ay için
Ya öylemi üzüldüm şimdi. çünkü sadece adetimi bir 10 gün ileri taşımak için içmiştim. içiyorum devam ediyorum hala. doktoruma bu konuyu soramadım henüz ama gebeliği engelleyici değildir diye internet ortamında araştırırken görmüştüm aslında.

neden adet geciktirme hapı kullandın, hamile kalırsan bebeğe zararı olmasın
sadece adetimi 10 gün ileri taşımak istedim şehir dışına gittim o aşamada olmak istememiştim. ama işte bu adet geciktirici gebeliğe engel mi değil mi onu bilemiyorum.

sadece adetimi 10 gün ileri taşımak istedim şehir dışına gittim o aşamada olmak istememiştim. ama işte bu adet geciktirici gebeliğe engel mi değil mi onu bilemiyorum.

ben engel değil diye biliyorum, keşke hamilelik amacın varsa bu ilacı kullanmasaydın yumurtalama zamanını süresini bozmamak açısından, ama zaten tecrubeli olduğun bi durum sanırım hap konusu, bence sonrasında 5 gün olmasazsan basit bi idrar testi yaptır
ve sık sık kullanma derim, sonuçta hormonlarda dalgalanmalar meydana getirebilir bu da hamilelik amacına ters

Back