• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet geciktirici hakkında acil yardım

Benim düşüğümden sonra her ay olmuştum bir düzensizlik oluşmadı zaten 4 ay sonra yeniden hamile kaldım..
Bence kullanmayın geciktirici ne olur ne olmaz..

Benim düşüğümden sonra her ay olmuştum bir düzensizlik oluşmadı zaten 4 ay sonra yeniden hamile kaldım..
Bence kullanmayın geciktirici ne olur ne olmaz..

Çok kararsız kaldım bende pek taraftarı değilim bu tür ilaçların. Kullanmazsam ve tatilde regl olursam yapacak birşey yok, sağlığımız terinde olsun mühim olan o. Napalım bu sefer de kardeş kardeş takılırız eşimle:halay:

Arkadaşlar ben temmuz başında kürtaj oldum ve temmuzun sonlarında normal regl oldum. Fakat bu ay olmadım bir türlü 10 gün gecikti. Kürtajdan sonra yumurtalıklar anca toparlanıyor eski düzene girmesi için biliyorum da bu kadar gecikmesi normal mi? Haftaya eşimle tatile gideceğiz ve tam o ara regl olmak istemiyorum. Adet geciktirici kullanabilir miyim? Ne zaman nasıl başlamalıyım bilgisi olan varmı? Kanamamın tam olarak ne zaman geleceğini bilmediğim için de hapa ne zaman başlayacağımı da bilemedim açıkcası. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
İyi bayramlar KK'nın Sultanları:KK68:

Not: Hamile değilim (galiba?) 3 defa test yaptım.

Bende mayısın 13 nde kürtaj oldum ilk adetim oldum 2 nci adetimı 5 gün gecikti 3 ncu adetimi tam 14 gün geçti öyle oldum oda benim tatil zamanına denk geldi yanıma tampon aldım 1 saat sonra tekrar yeniliyorsun fazla içinde tutma adet geciktirici kullanma şuan hormonların düzene girmeye çalışıyor

Ben 3 gün önce hangi gün onu bile bilmiyorum şu an nasıl olacak?tatle gitm

Pazar gününe kadar gelmezse pazartesi içmeye başlasam işe yarar mı ki? Çarşamba gidiyoruz çünkü:KK64:
Hemen icmeye basla cok yaklasinca baslarsan ise yaramayabilir.
Hafif lekelenme de olur tamamen kesmiyor genelde. Ve adet doneminse asiri sis ve gergin olursun bunu da goze al

Ben adetimden 5 gün önce başlamıştım.

Tatil bitene kadar kullandım. Bıraktım geldiğimde ve ertesi gün regl oldum.

Herhangi bir yan etki yapmamıştı.

Back