• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet gecikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar adete 4gun kala test yaptim bisey cikmadi ama smdi adetten 2gun gecti acaba gec dollenmemidir gebelik varsa cikarmiydi testte sonradan olusma ihtimali olabilirmi anlamadm

1 hafta daha adet olmazsan ozaman kan ver kesin sonuç alırsın canım geç döllenmeler genelde o zaman süreci geçtikten sonra belli ediyor kendimden bliyorum.. inşAllah Rabbim gönlümüzce verir.

Varsa çıkar. 4gun kala çıkması çok nadirdir. Benim şu anki hamileliğimde 1 gün kala çıkmadı. Adet gecikmesinin ilk günü testi yaptıktan 2 saat sonra silik çıktı. 3uncu çıktı ve kan değerime göre geç döllenme değildi

Kizlar adete 4gun kala test yaptim bisey cikmadi ama smdi adetten 2gun gecti acaba gec dollenmemidir gebelik varsa cikarmiydi testte sonradan olusma ihtimali olabilirmi anlamadm
Umutlandırmak istemem ama Gecikmeden 10 gün sonra testte çıkanı biliyorum.10 gün boyunca çıkmamış negatifti. Mevsimlerden de olabilir bu aralar çok degişken havalar. Isterden 10 gün bekle oyle test yap yada yarın imkanın varsa kan ver varsa orda kesin cıkar canim.

Peki arkadaşlar adetten dört gün önce kanda çıkar mı sizce ya da çıkmazsa da ihtimal var mı

Benim de adetim bir hafta geçti test yaptım ama negatif, her ay düzenli oluyordum. Yarın kan testi yaptircam artık. Yoktur tabi ama bir umut... Bazı kaset testlerin hassasiyeti çok fazla olmuyor belki beta daha çok yükselmeden daha çıkmıyor olabilir. Allah'ım doğru zamanı bilir.

Eve aynn oyle bakalm bende hafta sonu olmazsam testi tkrr yeniliycem

1 hafta daha adet olmazsan ozaman kan ver kesin sonuç alırsın canım geç döllenmeler genelde o zaman süreci geçtikten sonra belli ediyor kendimden bliyorum.. inşAllah Rabbim gönlümüzce verir.
gecikmenin 8.günü kanda negatif ti yinede ihtimal varmı geç döllenmenin sizce

gecikmenin 8.günü kanda negatif ti yinede ihtimal varmı geç döllenmenin sizce
Canım büyük ihtimal yok maleseff olsa 1 hafta geçmesşne rağmen kanda çıkardı.. bi ihtimal mucize olursa sonradan çıkar ha bazıların kanda bile çıkamayabiliyor umut edip üzülmeni istemem o yüzden benim bilgim kadar ccp vereyim iyi bi dr. İle görüş derim... Rabbim gönlüne göre versin inşAllah

Canım büyük ihtimal yok maleseff olsa 1 hafta geçmesşne rağmen kanda çıkardı.. bi ihtimal mucize olursa sonradan çıkar ha bazıların kanda bile çıkamayabiliyor umut edip üzülmeni istemem o yüzden benim bilgim kadar ccp vereyim iyi bi dr. İle görüş derim... Rabbim gönlüne göre versin inşAllah
Aynn testler genelde yaniltmaz ama bi umit belki diye bekledim olmadi bakalim kismet obur aya kaldi:))guzel dileklerin icin tesekkurler

Back
X