Adet gecikmesinden önce hamile belirtisi yaşayan var mı ?

Nergisever

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
179
106
34
Arkadaşlar merhaba normalde adet düzensizliği yaşıyorum fakat ilk defa geçen ay tam gününde adet oldum. 10 ocak tarihinde. Bebek istiyoruz tabi çalışmalar yapıyoruz 28 ocak tarihi den beri göğüslerim de inanılmaz hassasiyet ve şişlik var neredeyse o inçe damarlar bile belli gibi. Geçtiğimiz hafta da bu göğüs ağrısına sağ kaşığımda batma eklenmişti sandalyeden kalkarken yada yatarken ayaklarımı toplayı uzatırken sancı oluyodu. Bu hafta o geçti göğüs hassasiyet devam ediyor.normalde Yarın adet olmam lazım bu kez de adet olcak gibi sancım var wc gidiyorum hasta oldum kesin diye. Ama daha bişey Yok.adet gecikmesi olmadan böyle belirti yaşanır mı yaşayan var mı lütfen cevap verin çıldırıciğiiiimmm

Canm yasadigin ağrılar oluyor batma sonra adet sancısı faln ama damar çıkmaz henüz bence ya hassasiyet oluyor zatn adet öncesi de de oluyo..

Canm yasadigin ağrılar oluyor batma sonra adet sancısı faln ama damar çıkmaz henüz bence ya hassasiyet oluyor zatn adet öncesi de de oluyo..
Benim göğüs hassasiyetim adetim bittiğinde. Bi hafta sonra başladı yani diğer adetime daha 1 ay vardı neredeyse o yüzden acaba mı diye Düşünüyorum

İnşallah sonuç pozitiftir Allah aratmasın her isteyene de yazarım pozitif ise size sen hamilesin sanırım

Evet canm. biliyormusn gecn ay benmde göğüs hassasligim adet bittikten br hafta sonra başladı yani regln 12. Günü ve devam ediyor hala olabilir yani birde akintina bak canm beyaz süt gbi kivamsiz veya şeffaf ise olabilirsin hamile test yao

Yaaa Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım. Akıntım bu sabah başladı ama adet öncem olduğu İçin de mi akıntı oluyor bilmiyorum tabi.şu adet olcakmışım hissi ve ağrısı olmasa hiç şüphe etmicem kesin hamileyim dicem :))

Merhaba cnm
Bata 11 gün kala dün akşam kan testi ile hamile olduğumu ogrendim. . Beta hcg 34.8 çıktı. Ben Göğüs hassasiyeti nden suphelenince once idrar sonra kan testi yaptim idrar testinde 2. Çizgi silik çıkmıştı ama meraktan duramadim gittim kan testi de yaptırdım pozitif. 1 dusugum var allah inşallah bu kez nasip eder. Hepimize sağlıklı gebelikler inşallah.

İnşallah canım Allah sağlıkl kucağına almak nasip etsin kimseye aratmasın inşallah. Adetim benimde 10 unda başlamıştı 15 inde bitti 26sı gibi göğüs hassasiyetim başladı dediğim gibi bilemedim

Amiinn canm allahım da sana nasip etsn inslh. O his gebeysende oluyo canm akıntı koyu beyaz olunca adet gelirdi bnm sıvıydi geçtiğimiz ay hamileymisim

Benim belim cok agriyo kasiklarima ara ara agri giriyor ve 2 gundur sık idrara cikiyorum komsum dedi yuzunden bi degisiklik var adetime 4 gun war cokkk merk ediyorum dusuk yaptim o yuzden cok istiyorummm

Benim belim cok agriyo kasiklarima ara ara agri giriyor ve 2 gundur sık idrara cikiyorum komsum dedi yuzunden bi degisiklik var adetime 4 gun war cokkk merk ediyorum dusuk yaptim o yuzden cok istiyorummm
Allah aratmasın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi sık dışarda çıkıyorum demişsin ya ne kadar sürede mesela çıkıyorsunuz

benimde adetten once belli oldu adete 2 gun var hatta..iliskiden 2 -3 gun sonra goguslerim buyumeye acımaya basladı sag kasıgımda agrı oldu biraz yorulunca sancı giriyordu hatta adet sancısı arada giriyor banada sonra kesiliyor sol ve sag tarafımda sancı oluyor ama su ara agırlıklı sol tarafdan sancı ama bunlarda devamlı degil ara sıra girdigin an oturmam gerekiyor 3-5 dk sonra geciyor

BKalım benim nasıl olcak bi yanım evet hamileyim diyor bi yanım kandırma kendini diyor :) sık idrara çıkma süren ne kadar mesela
Yarım saat bir saat faln değişiyor ictigim suya bağlı ama sorun surda mesela idrarm geldiugi zamn tutamıyorum gelmezsi ile sıkışma bir oluyo hemn.

aynen benimde öyle oluyor bi anda giriyor batma acı ağrı gibi bişey durup dururken oluyor anlatamıyorum da :) hemen geçiyor 2dk sonra. Göğsüm mesela bugun arada sızlıyor karıncalanıyor gibi değişik yerleri ay allahım inşallah bende hanileyimdir.bunlar psikolojik olabilir mi ya hissediyorum sonuçtaAllah bebeğine kavuşmak nasip etsin canım.inşallah bende hamileyimdir. Benim bide geçen haftalarda inanılmaz üşüme oluyordu geceleri bazen terleme.

amin canım insallah sende hamilesindir birde su var normalden farklı belirtilerin varsa sen daha iyi bilirsin bende oyle oldu cunku adetten 15 gun once hic gogus agrım baslamazdı sarı akıntı olmazdı ve karnın alt kısmında kucuk tuvaletimi cok tutmusum gibi sancı oluyordu bunlar hep dikkatimi cekti..usume ve terleme bende de var bir bakıyorum ayaklarım sıcacık bir bakıyorum buz gibi usuyorum:)insallah hissettigin gibidir hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…