Adet gecikmesinden önce hamile belirtisi yaşayan var mı ?

Benimde göğsümün ağrısı önceden başlamazdı bide bu sancılar işte . Bakalım artık. İdrar rengi değişiyor falan diye okuyorum ama Benim koyulaşma falan Yok idrarımda hiç

Benimde göğsümün ağrısı önceden başlamazdı bide bu sancılar işte . Bakalım artık. İdrar rengi değişiyor falan diye okuyorum ama Benim koyulaşma falan Yok idrarımda hiç
ya onlara bakma herkesde cok farklı genelde bu belirtiler hamileligin donraki haftalarında cıkıyor bence ..bende suan idrara sıkısma durumu cok yok mesela ama biri yazmıstı burda 6.7. haftada baslamıs onda herkesde farklı

Evet canım bakalım bekleyip göreceğiz güzel haberler veririm umarım

Kızlar bişey sorucam ara ara göğsüm karıncalanıyor gibi oluyor yada iğne batıyor gibi oluyor. Çok mu dinliyorum kendimi yoksa bu kez farklımı bilmiyorum adet belirtisi gibi olurda hamilelik olur mu acabaa.. adet günüm yarın ama ara ara aynı adet sancısı gibi bi geliyo ağrı 5 dk sonra adet olcam sanki diyorum bişey Yok

Merhaba aradan çok zaman geçmiş ama sormak istiyorum bir şansımı deneyim dedim bende 10 aylık evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz ama olmuyor bu ay iğnelerle yumurta mı geliştirdik çatlatma iğnesi vuruldum vurulduğum hafta göğüslerim şişti yanlardan ve uçlarda acayip hassasiyet vardı 1 hafta öyle sürdü tabi yumurtamın çatlafığı haftaydı ve sonra geçti hassasiyet baya azaldı 3 4 gün sonrası tekrar şiştiler ve aynı hassasiyet oldu ama hayatımda hiç bunu yaşamadım şuan adetime de 1 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…