Maalesef adetim başladı bugün. Hayırlısı olsunTamam bekliyorum
Üzüldüm yaMaalesef adetim başladı bugün. Hayırlısı olsun
İnşallah Rabbim isteyen herkesle birlikte nasıp etsin inşallahÜzüldüm yaama elbet rabbim bilir zamanını inşallah tez zamanda dilediğin olur
Merhaba benimde günüm bir hafta geçti ama kan testi 1.20 negatif 11 gün once kan gelmişti akıntıyla daha gelmedi alt karnım acayip şiş belim ağrıyor böyle bişey yaşayan varmıİnşallah Rabbim isteyen herkesle birlikte nasıp etsin inşallah
İnşallahİnşallah Rabbim isteyen herkesle birlikte nasıp etsin inşallah
Benimde aynı oldu kan testim öyle çıktı ama adet olacağımız zamanda yükseliyomuş hcg değeriMerhaba benimde günüm bir hafta geçti ama kan testi 1.20 negatif 11 gün once kan gelmişti akıntıyla daha gelmedi alt karnım acayip şiş belim ağrıyor böyle bişey yaşayan varmı
Nasıl yani gününüz ne kadar geçti hamilemisinizBenimde aynı oldu kan testim öyle çıktı ama adet olacağımız zamanda yükseliyomuş hcg değeri
Adet olmam gereken tarihten 7 gün geçti ama negatif kan testi ama hamile gibi belirtilerim var midem bulanıyor ara ara alt karnım şişBenimde aynı oldu kan testim öyle çıktı ama adet olacağımız zamanda yükseliyomuş hcg değeri
Ben 12 13 gün geciktim kasık ağrım pembe akıntım şişkinliğim göğüs hassasiyetim falan vardı 3 5 defa evde test yaptım negatif iki defa kan verdim birinde 0.100 çıktı ikincinde 2.0 çıktı değerim yine negatif o gün adet oldum hcg değeri adet döneminde de yükseliyormuş.Nasıl yani gününüz ne kadar geçti hamilemisiniz
Doktora gidin isterseniz kadın doğuma geç döllenme gibi durumlar olabiliyormuş bazenAdet olmam gereken tarihten 7 gün geçti ama negatif kan testi ama hamile gibi belirtilerim var midem bulanıyor ara ara alt karnım şiş
Dün gittim kan verdim negatif ama ultrason rahimde bişey ölçmüş iki tane + var 1 yazıyorDoktora gidin isterseniz kadın doğuma geç döllenme gibi durumlar olabiliyormuş bazen
Doktorunuza sormadınız mı ? Yani gebe olsanız söylerlerdi benceDün gittim kan verdim negatif ama ultrason rahimde bişey ölçmüş iki tane + var 1 yazıyor
Bildiğim kadarıyla gebelikde pembe akıntı oluyor ama daha öncede sıkıntı yaşamışsınız doktora görünmeniz daha sağlıklı olur.Kızlar lütfen gören biri varsa cevap yazabilir mi? Bat tarihim 24 kasimdi ve hala regl olmadım testte yapmadım şuanda aşırı açık renkte pembe akıntı geldi ama gerçekten çok açık renk bu ne demek bilen var mı aşırı korkuttu beni bu durum hasta mı olacağım veya hamileysem bı sorun mu var? Test yapsam ve pozitif çıksa sonrasında kaybedersem aşırı uzulecegim daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için test yapmaya korkar oldum
Kan testi için erken belkide. Çünkü benim yengem adet gününden önce senin gibi biraz akıntıdan sonra adeti gecikmiş. Muhtemel adet tarihinden iki hafta sonra felan test yapmış. Hamile olduğunu öğrenmiş. Bence sende biraz bekle tekrar test verMerhaba benimde günüm bir hafta geçti ama kan testi 1.20 negatif 11 gün once kan gelmişti akıntıyla daha gelmedi alt karnım acayip şiş belim ağrıyor böyle bişey yaşayan varmı
Benimde hayatımda ilk defa cook açık renkte akıntım geldi hemde senin gibi adet günüm de gecikmisti. İki gün sürdü bu az ve açık pembe akıntı üçüncü gün adet başladı birden. Bir iki gün bekle benceKızlar lütfen gören biri varsa cevap yazabilir mi? Bat tarihim 24 kasimdi ve hala regl olmadım testte yapmadım şuanda aşırı açık renkte pembe akıntı geldi ama gerçekten çok açık renk bu ne demek bilen var mı aşırı korkuttu beni bu durum hasta mı olacağım veya hamileysem bı sorun mu var? Test yapsam ve pozitif çıksa sonrasında kaybedersem aşırı uzulecegim daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için test yapmaya korkar oldum
Bir hafta gecikme olunca kan vermiştim zaten bir daha haftaya vericem hayırlısı umarım vardır ilk kez geciktim bu kadarKan testi için erken belkide. Çünkü benim yengem adet gününden önce senin gibi biraz akıntıdan sonra adeti gecikmiş. Muhtemel adet tarihinden iki hafta sonra felan test yapmış. Hamile olduğunu öğrenmiş. Bence sende biraz bekle tekrar test ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?