Adet gecikmesinde pembe akıntı

Aleydemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
42
13
3
27
Arkadaşlar merhaba,
Adetimden 3 gün geçti test yaptım ama negatif kasığımda hafif şişlik ve 2 3 günde bir arada az arada şiddetli ağrım var pembe tonlarında akıntım geldi bugün göğüs uçlarımda dokunulduğunda acı hissediyorum başka bir belirtim yok hamile miyim sizce ?

Benim de adetim hep kahverengi lekelerle başlardı. Adetim 1 hafta kadar gecikti. Ve iki gündür açık pembe leke oluyor çok az. Arada böyle gecikme olurdu ama yine baslarken kahverengi başlardı. Ömrümde ilk defa pembe akıntı yaşıyorum. Acaba hamile miyim. Ne zaman test yapmalıyım. ?

Ben yeni evliyim 3 4 ay oldu normal olabilir böyle şeyler dedi doktor bende hamilelik çıkmadı. Geç döllenme olursa 10. 15. Günde belli oluyomuş bebek.

Ben yeni evliyim 3 4 ay oldu normal olabilir böyle şeyler dedi doktor bende hamilelik çıkmadı. Geç döllenme olursa 10. 15. Günde belli oluyomuş bebek.
O zaman test için biraz bekleyeyim. 5 buçuk senedir bekliyorum inşallah pozitif görürüm. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Dua edin bana nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…