• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesinde pembe akıntı

Aleydemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
42
13
3
27
Arkadaşlar merhaba,
Adetimden 3 gün geçti test yaptım ama negatif kasığımda hafif şişlik ve 2 3 günde bir arada az arada şiddetli ağrım var pembe tonlarında akıntım geldi bugün göğüs uçlarımda dokunulduğunda acı hissediyorum başka bir belirtim yok hamile miyim sizce ?

Nasıl yani gününüz ne kadar geçti hamilemisiniz
Ben 12 13 gün geciktim kasık ağrım pembe akıntım şişkinliğim göğüs hassasiyetim falan vardı 3 5 defa evde test yaptım negatif iki defa kan verdim birinde 0.100 çıktı ikincinde 2.0 çıktı değerim yine negatif o gün adet oldum hcg değeri adet döneminde de yükseliyormuş.

Kızlar lütfen gören biri varsa cevap yazabilir mi? Bat tarihim 24 kasimdi ve hala regl olmadım testte yapmadım şuanda aşırı açık renkte pembe akıntı geldi ama gerçekten çok açık renk bu ne demek bilen var mı aşırı korkuttu beni bu durum hasta mı olacağım veya hamileysem bı sorun mu var? Test yapsam ve pozitif çıksa sonrasında kaybedersem aşırı uzulecegim daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için test yapmaya korkar oldum

Kızlar lütfen gören biri varsa cevap yazabilir mi? Bat tarihim 24 kasimdi ve hala regl olmadım testte yapmadım şuanda aşırı açık renkte pembe akıntı geldi ama gerçekten çok açık renk bu ne demek bilen var mı aşırı korkuttu beni bu durum hasta mı olacağım veya hamileysem bı sorun mu var? Test yapsam ve pozitif çıksa sonrasında kaybedersem aşırı uzulecegim daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için test yapmaya korkar oldum
Bildiğim kadarıyla gebelikde pembe akıntı oluyor ama daha öncede sıkıntı yaşamışsınız doktora görünmeniz daha sağlıklı olur.

Merhaba benimde günüm bir hafta geçti ama kan testi 1.20 negatif 11 gün once kan gelmişti akıntıyla daha gelmedi alt karnım acayip şiş belim ağrıyor böyle bişey yaşayan varmı
Kan testi için erken belkide. Çünkü benim yengem adet gününden önce senin gibi biraz akıntıdan sonra adeti gecikmiş. Muhtemel adet tarihinden iki hafta sonra felan test yapmış. Hamile olduğunu öğrenmiş. Bence sende biraz bekle tekrar test ver

Benimde hayatımda ilk defa cook açık renkte akıntım geldi hemde senin gibi adet günüm de gecikmisti. İki gün sürdü bu az ve açık pembe akıntı üçüncü gün adet başladı birden. Bir iki gün bekle bence

Kan testi için erken belkide. Çünkü benim yengem adet gününden önce senin gibi biraz akıntıdan sonra adeti gecikmiş. Muhtemel adet tarihinden iki hafta sonra felan test yapmış. Hamile olduğunu öğrenmiş. Bence sende biraz bekle tekrar test ver
Bir hafta gecikme olunca kan vermiştim zaten bir daha haftaya vericem hayırlısı umarım vardır ilk kez geciktim bu kadar

Back