- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi kimbilirmecalim
adet gecikmesinden 7 gün sonra kese gözüktü bende canım adetten 4 gün önce kanda hcg 90 çıktı.. Hadi geç döllenme olsun o zamanda 24 gün gecikmede mutlaka gözükürdü diye düşünüyorum geç döllenme dediğimiz şey en fazla 2 hafta olabilir çünkü.. Muayenede rahim duvarında kalınlaşma görmediyse gebelik olduğuna ihtimal vermemiştir.. İnşallah gebeliktir ama değilse de inşallah önemli bi sağlık sorunu değildir.. allah yardımcın olsunÖncelikle teşekkür ederim geri dönüşünüz için fakat belirttiğim gibi önce idrar testi yaptım kendim negatif çıkınca üstelemedim. Ardından hala günlerce olmayınca bir doktora görünmek istedim hamilemiyim yoksa yumurtalıklarımda kist vb bişey mi mevcut diye. Yumurtalıklarımda herhangi bir sorun olmadığını ,ultrasonda keseyi çok erken gebeliklerde göremeyeceğini iletti. Kafasına göre bi hesap yaptı ve hamileliğinde olacağını sanmadığını söyledi (sanmak !!!) kan testi yaptırmadı. Ki öZel hastaneye gittim. Bana adet söktürücü verdi ama benim içime şüphe düştüğü için içmedim. Zaten ertesi gün De hemen bel ağrısı sıkıntısı yaşadım yerimden kalkamadım günlerdir evdeyim yatıyorum.Oyüzden sizlere sormak istedim. Olsaydı Ultrasonda görürmüydü gerçekten diye.