• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 30 gün gecikti sizce hamilemiyim ?

Öncelikle teşekkür ederim geri dönüşünüz için fakat belirttiğim gibi önce idrar testi yaptım kendim negatif çıkınca üstelemedim. Ardından hala günlerce olmayınca bir doktora görünmek istedim hamilemiyim yoksa yumurtalıklarımda kist vb bişey mi mevcut diye. Yumurtalıklarımda herhangi bir sorun olmadığını ,ultrasonda keseyi çok erken gebeliklerde göremeyeceğini iletti. Kafasına göre bi hesap yaptı ve hamileliğinde olacağını sanmadığını söyledi (sanmak !!!) kan testi yaptırmadı. Ki öZel hastaneye gittim. Bana adet söktürücü verdi ama benim içime şüphe düştüğü için içmedim. Zaten ertesi gün De hemen bel ağrısı sıkıntısı yaşadım yerimden kalkamadım günlerdir evdeyim yatıyorum.Oyüzden sizlere sormak istedim. Olsaydı Ultrasonda görürmüydü gerçekten diye.
adet gecikmesinden 7 gün sonra kese gözüktü bende canım adetten 4 gün önce kanda hcg 90 çıktı.. Hadi geç döllenme olsun o zamanda 24 gün gecikmede mutlaka gözükürdü diye düşünüyorum geç döllenme dediğimiz şey en fazla 2 hafta olabilir çünkü.. Muayenede rahim duvarında kalınlaşma görmediyse gebelik olduğuna ihtimal vermemiştir.. İnşallah gebeliktir ama değilse de inşallah önemli bi sağlık sorunu değildir.. allah yardımcın olsun :KK200:

adet gecikmesinden 7 gün sonra kese gözüktü bende canım adetten 4 gün önce kanda hcg 90 çıktı.. Hadi geç döllenme olsun o zamanda 24 gün gecikmede mutlaka gözükürdü diye düşünüyorum geç döllenme dediğimiz şey en fazla 2 hafta olabilir çünkü.. Muayenede rahim duvarında kalınlaşma görmediyse gebelik olduğuna ihtimal vermemiştir.. İnşallah gebeliktir ama değilse de inşallah önemli bi sağlık sorunu değildir.. allah yardımcın olsun :KK200:

Rahim duvarında kalınlaşma var dedi bu sorun mu Allah korusun ciddi bişey olabilir mi bu durumda ?

Verdim verdim çıkmadı bebek Yok gözüküyor artık ondan geçtim ciddi bişey mi var kaygısına girdim
Allah korusun canım değildir ciddi bişey neden olsun bebek beklediğimizde psikolojik de oluyo bazı şeyler çünkü inanki hormonlarımızı psikolojimiz kontrol ediyo resmen sen artık kafana takmamaya çalış söktürücüyü de mutlaka kullan.. İnşallah bi dahakine olur canım herşeyin hayırlısı Allah'tan :KK33:

Allah korusun canım değildir ciddi bişey neden olsun bebek beklediğimizde psikolojik de oluyo bazı şeyler çünkü inanki hormonlarımızı psikolojimiz kontrol ediyo resmen sen artık kafana takmamaya çalış söktürücüyü de mutlaka kullan.. İnşallah bi dahakine olur canım herşeyin hayırlısı Allah'tan :KK33:

Çok teşekkür ederim

canim bencede vajinal ultrason ol. Bu kadar kucukken normal ultrasonda zaten gorunmez. Bende ilk hamile kaldigimda cb testte 3 haftaliktan buyuk yaziyordu ama doktora gittigimda hesaba gore 5 hafta hamilesin demisti ve yinede vajinal bakti cunku normal ultrasonda gorunmesi cok zor cok kucuk oldugu icin demisti.

Kizlar ayrica kaliteli alin eger supheleniyorsaniz 1 tane yaparsin aninda gorursun, yanilma payi olmaz ben clearblue testi tavsiye ederim yani.

Tatlım bugün çarşamba naptın merak ettim . Umarım hamilesindir.merakla bekliyorum :)
Gittim canım doktora normal ultrasonda bişey çıkmadı vajinal ultrasondan da baktı rahimde kalınlaşma var yeni gebelik olabilir dedi ondan görünmeyebilir dedi kan tahlili istedi negatif çıktı adet söktürücü iğne verdi :KK43:

Gittim canım doktora normal ultrasonda bişey çıkmadı vajinal ultrasondan da baktı rahimde kalınlaşma var yeni gebelik olabilir dedi ondan görünmeyebilir dedi kan tahlili istedi negatif çıktı adet söktürücü iğne verdi :KK43:

Aynı benim durum desene. Üzüldüm ikimiz için de. Rabbim en hayırlı zamanda verir.O doğru zamanı bilir. O yüzden yapacak bişeyimiz Yok.

Benim adetim 30 gun gecikseydi 30 kere test yapardim. 3 lira yahu bi eczaneden alsana. Bu arada cubuk test derken?

Benim adetim 30 gun gecikseydi 30 kere test yapardim. 3 lira yahu bi eczaneden alsana. Bu arada cubuk test derken?

Hanım efendi adeti 30 gün geciken bendim. Ama sonraki yazışmaları okumadınız sanırım. Şuan da 3 gün önce adet söktürücü ile regl oldum. Ben gem bahsettiğiniz 3 lira dediğiniz testten hem kan testi hem ultrason muayenesi oldum. Lütfen konuyu konuşmaları tam anlamıyla bilmeden yorum yapmayın. Doktor rahim duvarında kalınlaşma var geç döllenme olabilir bebek varsa küçük olduğundan görülmüyor ultrasonda olabilir demişti bende buradaki arkadaşlar dan da fikir almak istedim kan testini yeniledim ve söktürücü kullandım. Yani burda mevzu 3 liraya kıyamayıp test yapmamak değil sadece ultrason muayenesine ciddi para ödedim kaç 3 tl den bahsediyorsunuz. İnsanlar ka daha düzgün bi üslup ile konusun lütfen. Yorum yaptıysanız tüm yazışmaları okumanızı akabinde fikrinizi belirtmenizi öneririm

Son adet tarihim 19 eylül ?

Henüz çok yeni değil mi bi iki günlük gecikme sanırım. İstiyorsanız umarım hamilesinizdir ama kan testi için bana kalırsa 1 hafta daha bekleyin. Kendi Yaptığınız test negatif olduğundan. Halen olmazsanız kan testi yaptırabilirsiniz. Daha da uzun sürerse sizde benim gibi bir doktora görünün lütfen çünkü çok can sıkıcı. Hem fizyolojik hem psikolojik açıdan. Umarım dilediğiniz olur

Hanım efendi adeti 30 gün geciken bendim. Ama sonraki yazışmaları okumadınız sanırım. Şuan da 3 gün önce adet söktürücü ile regl oldum. Ben gem bahsettiğiniz 3 lira dediğiniz testten hem kan testi hem ultrason muayenesi oldum. Lütfen konuyu konuşmaları tam anlamıyla bilmeden yorum yapmayın. Doktor rahim duvarında kalınlaşma var geç döllenme olabilir bebek varsa küçük olduğundan görülmüyor ultrasonda olabilir demişti bende buradaki arkadaşlar dan da fikir almak istedim kan testini yeniledim ve söktürücü kullandım. Yani burda mevzu 3 liraya kıyamayıp test yapmamak değil sadece ultrason muayenesine ciddi para ödedim kaç 3 tl den bahsediyorsunuz. İnsanlar ka daha düzgün bi üslup ile konusun lütfen. Yorum yaptıysanız tüm yazışmaları okumanızı akabinde fikrinizi belirtmenizi öneririm
Uslubumda yanlis bir sey gormuyorum. Durumunuzda duzelme varsa konuyu guncellemek sizin sorumlulugunuzda. Hic kimse sayfa sayfa tum konusmalari okumak zorunda degil. Kaldi ki ben de okumayanlardanim. Konuya girer, konu sahibi ne yazmissa onu okur ve yorumlarim. Problemini hallolduysa ya konunuzu guncelleyin ya da soyleyin moderatorler konunuzu kilitlesin.

Back