al işte buyrun bendede bu sıkıntı var. hersey tamam ama çocuk istedik isteyeli adet gecikiyo e bebekte yok.bugun adet geçeli 11. gün yıne yok. deliiricem artık. 8ay olucak düzensiz sürekli kafayı yedirticek. inş. senınki hemen düzelir yada hamile falansındır.
Bence 1 doktora daha git hormonlarınıza bakılmadan hormon ilacı verilmesi bilemedim. Hormonlarla oynamak çokta iyi değil ama tabiki doktorlar bizden iyi bilirler.
Bence 1 doktora daha git hormonlarınıza bakılmadan hormon ilacı verilmesi bilemedim. Hormonlarla oynamak çokta iyi değil ama tabiki doktorlar bizden iyi bilirler.
Gittim canım tabi ki de kullanmadım o ilacı her doktor işini doğru yapamıyor her meslekte olduğu gibi maalesef her şeye affım var ama doktor hatalarına asla anlamıyorsa bıraksın işi özellikle devlet hastanelerinden nefret ediyorum boşuna SGK ödüyoruz biz hizmet 0.
adet oldum diycem. ama 3 gündür 2damla 3 damla biraz karın ağrısı hala tık yok anlamadım gitti bunedir yahu. artık düzene girsede işimize baksak dedikçe şaştı hersey düzgün gibi ama niye olmuyorum niyeee (bir üyenin haykırışını okudunuz)