Vah razı olsun canım vallahi cevap verdığin için kimse yazmayacak sandım bir zarar var mı acaba ben korkuyorumBir rahatsızlığın belirtisi değil doktorunda söylediği gibi. Bende de arada oluyor.
Vah razı olsun canım vallahi cevap verdığin için kimse yazmayacak sandım bir zarar var mı acaba ben korkuyorum
Daha önce hiç böyle olmamıştım canım şimdi kahverengi akıntım var bazen kırmızıya dönüşüyor ama teferruatlı adet olamadımTakip edin, düzenli kontrollerinizi yaptırın. İçinizi rahat tutun güvenemediyseniz bir doktora daha gidin. Ama bencede bir şey yok.
Ay canım benim merhabalar çok geçmiş olsun bizeal işte buyrun bendede bu sıkıntı var. hersey tamam ama çocuk istedik isteyeli adet gecikiyo e bebekte yok.bugun adet geçeli 11. gün yıne yok. deliiricem artık. 8ay olucak düzensiz sürekli kafayı yedirticek. inş. senınki hemen düzelir yada hamile falansındır.
Şimdi hormon bozukluğum falan yok o yüzden Öyle saçma sapan ilaçları kullanmak istemiyorumHormon ilacın adet söktürmek için vermiş olabilir. Bende geçen eczaneden aspirin almaya gittim kadına derdimi anlattım (regl olamıyorum diye) hormon ilacı verecekti sonra vazgeçti.
Şimdi hormon bozukluğum falan yok o yüzden Öyle saçma sapan ilaçları kullanmak istemiyorum
Yok kuzum vallahi on gün oldu 2.03 defa gün içinde lekeleniyorum o kadar adet olamadımRegl olabildiniz mi?
Yok kuzum vallahi on gün oldu 2.03 defa gün içinde lekeleniyorum o kadar adet olamadım
Sen ne kadar geciktin canım akıntın var mı senin deBende de yok canım vallahi soğan kürü deniyorum 2 gündür, bu ay stres sinir yaşadım bir de mevsim değişimi etkiledi herhalde bizi...
Sen ne kadar geciktin canım akıntın var mı senin de
Benim de ağrıyor ne sıkıntılı dönem yarın başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecekYok canım ara sıra yumurtalıklarım ağrıyor, 7 gün geciktim.
Canım adet olabildin mi?Yok canım ara sıra yumurtalıklarım ağrıyor, 7 gün geciktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?