• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesin de hormon ilacı

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
Kızlar merhaba nasılsınız ? Bilgisi olanlara sormak istiyorum adetim dokuz gün gecikti İki aydır çocuk düşünüyorum ve iki aydır böyle gecikiyor ancak pazartesi günü kahverengi lekelenmem oldu hala da devam ediyor adet pedini doldurmayacak şekilde ara ara oluyor adet gibi yoğun değil ama doktora gittim ultrasonda baktı Gebelik yok dedi kan da baktı bir problem yok dedi kist filan mı var diye sordum gayet sağlıklısın hiçbir şey yok dedi ama hormon ilacı verdi bana ne alaka anlamadım sizce kullanmalı mıyım vallahi kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum ...

Bir rahatsızlığın belirtisi değil doktorunda söylediği gibi. Bende de arada oluyor.

Vah razı olsun canım vallahi cevap verdığin için kimse yazmayacak sandım bir zarar var mı acaba ben korkuyorum

Takip edin, düzenli kontrollerinizi yaptırın. İçinizi rahat tutun güvenemediyseniz bir doktora daha gidin. Ama bencede bir şey yok.

Takip edin, düzenli kontrollerinizi yaptırın. İçinizi rahat tutun güvenemediyseniz bir doktora daha gidin. Ama bencede bir şey yok.
Daha önce hiç böyle olmamıştım canım şimdi kahverengi akıntım var bazen kırmızıya dönüşüyor ama teferruatlı adet olamadım :(

al işte buyrun bendede bu sıkıntı var. hersey tamam ama çocuk istedik isteyeli adet gecikiyo e bebekte yok.bugun adet geçeli 11. gün yıne yok. deliiricem artık. 8ay olucak düzensiz sürekli kafayı yedirticek. inş. senınki hemen düzelir yada hamile falansındır.

al işte buyrun bendede bu sıkıntı var. hersey tamam ama çocuk istedik isteyeli adet gecikiyo e bebekte yok.bugun adet geçeli 11. gün yıne yok. deliiricem artık. 8ay olucak düzensiz sürekli kafayı yedirticek. inş. senınki hemen düzelir yada hamile falansındır.
Ay canım benim merhabalar çok geçmiş olsun bize :( doktor başımdan savdı Beni yarın özele gideceğim duruma göre sana da söylerim neden olduğunu öyle lekelenme gibi oluyorum kahverengi lekelenmeler sende de öyle mi oluyor

Bu ay benim de adetim 7 gün gecikti.
Hala ses seda yok, bende soğan kürü içiyorum 2 gündür ama hiçbir şey anlamadım...

Hormon ilacın adet söktürmek için vermiş olabilir. Bende geçen eczaneden aspirin almaya gittim kadına derdimi anlattım (regl olamıyorum diye) hormon ilacı verecekti sonra vazgeçti.

Hormon ilacın adet söktürmek için vermiş olabilir. Bende geçen eczaneden aspirin almaya gittim kadına derdimi anlattım (regl olamıyorum diye) hormon ilacı verecekti sonra vazgeçti.
Şimdi hormon bozukluğum falan yok o yüzden Öyle saçma sapan ilaçları kullanmak istemiyorum

Back