adet gecikmesiii acilllllll

melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
96
Merhaba. Benim adetim surekli duzenli olirdu fakat yazbaşindan beri surekli 4 gun once gelmeye basladi heray bu sorunu yasiyorum.bu ayda antibiyotk kulllandm 1000 mg suan adet olmam gerekirken dun adetim gelmedi? İlaclar etkilermi?ne yapmaliyim?suan gogslerimde agri var bikac gundur sabahlarida ara ara kasiklarmda agri oluyor

Antibiyotik malesef gecikme yapıyor canım inşallah bebistir istiyorsan tabi :)

ilaçlar tabiki etki eder bence büyük bir sorun yoktur kafana takarsan daha çok gecikir rahat ol.

Merhaba kızlar,
bu ay ilk defa euthyrox kullanmaya başladım ve düzenli olan günü şaşmayan adetim bu ay gecikti ( benimle aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda ???

Merhaba kızlar,
bu ay ilk defa euthyrox kullanmaya başladım ve düzenli olan günü şaşmayan adetim bu ay gecikti ( benimle aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda ???
Soylediginiz ilac antibiyotikse geciktiriyor.benimde ayni sekilde oldu.aktardan civanpercemi aldim sicak suya koydum sabah aksam ictim ayni gun adet gordum.gecms olsn

[QUOTElkbal123, post: 37166171, member: 429427"]Soylediginiz ilac antibiyotikse geciktiriyor.benimde ayni sekilde oldu.aktardan civanpercemi aldim sicak suya koydum sabah aksam ictim ayni gun adet gordum.gecms olsn[/QUOTE]
Bisey sormak istiyorum, civan perceminin tadi nasil? Ise yariyor ama saglikli bir bitki mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…