Adet gecikmesi😕

Aygun22

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
195
25
48
Her kese merhaba.
Kızlar benim adet döngüm 35 gün. 2 haftadır adetim gecikti ama test çift göstermedi. Böyle sorunu olan var mı? Ben bu kadar gecikmedim hiç. Gebelik de anlaşılmıyor. Göğüslerim hala şişmedi. Ektopik olmasından korkuyorum.Kan vermedim daha. Geç döllenme mi oldu acaba? Ama yerleşme kanaması yaşadım. 1-2 damla 2 gün.

Yerleşme kanaması olduğundan nasıl eminsiniz doktora gidip kan verin net sonuç Alin ümit edip sonra üzülmeyin çok zor inşallah vardır ama mutlaka kan ver ve testi ne zaman yaptın

Yerleşme kanaması olduğundan nasıl eminsiniz doktora gidip kan verin net sonuç Alin ümit edip sonra üzülmeyin çok zor inşallah vardır ama mutlaka kan ver ve testi ne zaman yaptın
Kanamam az oldu. Hiç öyle kanama yaşamadım. O yüzden biliyorum. Ama testte çıkmaması sinir bozucu. Hem çok geciktim. En son 11 gün geciktim. 12.gün sabah baktım. Tekti. Artık 14 gün tamam oldu.

Kanamam az oldu. Hiç öyle kanama yaşamadım. O yüzden biliyorum. Ama testte çıkmaması sinir bozucu. Hem çok geciktim. En son 11 gün geciktim. 12.gün sabah baktım. Tekti. Artık 14 gün tamam oldu.
Geç döllenme olmuş olabilir ilişkiye son adet tarihine yakın girdiyseniz benim 14 gün gecikmeyi bırak 4 gün önceden değişik şeyler yaşadım diye test yaptım kan vermeyi düşünüyorum biran önce kan vermelisin gebe degilsen bile doktora gozukmelisin adet söktürücü felan verir

Yok ya son adet tarihimden 2 hafta sonra girdim. Hem yumurtlama bende 3.haftada oluyor o yüzden o günlerde oldu.

Ara bir sağ kasığımda bıçak batması gibi bir ağrı oluyor dış gebelik sanıyorum.

Canım sonuç ne oldu şu an bende senin gibiyim

2 haftaya yakın gecikti test yaptım negatif pcos var bende fakat bu kadar hiç gecikmemişti
Bendede geçen ay gittiğimde kist gördüler normalde hiç şikayetim yoktu ama gebeliğe engel bir kist değil dedi doçentti gittigim doktor hatta ilk önce op. Doktora gittim 6.5 cm dedi 2 gün sonra docente gittim 4.5 cme düşmüş doğum kontrol hapı bile vermedi kendi kendine geçer dedi. Sadece TSH çok yüksekti benim onun içinde ilaç kullanıyorum hala bilemiyorum kafam çok karışık . İnşallah gebesinizdir güzel haberler alın su güzel gecenin yüzü suyu hürmetine...

Amin sağol canım benim bende de lh yüksekliği var umarım sende gebesindir canım rabbim isteyen herkese nasip etsin fsh lh dengen nasıl birbirine yakın olmalı bu hormonların değeri

Amin sağol canım benim bende de lh yüksekliği var umarım sende gebesindir canım rabbim isteyen herkese nasip etsin fsh lh dengen nasıl birbirine yakın olmalı bu hormonların değeri
Hepsine geçen ay baktırdım kuzum, tüm degerlerim yerinde lakin TSH hormonu biliyorsundur gebe kalmak için 2nin altında istiyorlar fakat benim 10.4 idi. Bu da çok yüksek bı değer hemen ilaca başladık ilaçla birlikte doktor 15 gün içinde düzene girer dedi, bu ilacı kullandıktan sonra hormon duzeldigi için çok hamile kalan okudum, beni de o umutlandırdı. Kimsenin kucağı boş kalmasın, su süreçte zaten zar zor gidiyoruz hastanelere öyle zor ki...

Anladım canım benimde tüm değerler yerinde sadece lh 10 ve üstü çıkıyor çok yüksek bir değer ve ergenliğe girdiğimden beri böyle aynen canım işte insan neyi eksikse onun özlemini duyuyor amin canım inşallah kalbinden gönlünden geçenler en kısa zaman da olur

Ah kuzum, herkesin bir sınavı var ne yapalım bizde düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Umutsuzluk yok Rabbim var en doğru zamanı bekliyor inşallah. :) Artık takmıyorum kafaya Rabbim bilir diyorum. Lakin gecikme olunca insan panik oluyor başımız ağrıyor, yorgun oluyoruz ilaç almak zorunda kalıyoruz . Kendimi kötü hissediyorum her seferinde Rabbim korur diyorum ama netleştirmek için uğraşıyorum. Bu ay da olmazsa artık ovulasyon testi kullanacağım inşallah ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…