merhaba iyi günler ![KK33 :KK33: :KK33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
benim adetim 3-4 gündür gelmiyor fakat kasıklarım şiş ve ağrıyor. canım çok tatlı istiyor. ben aynı zamanda bel fıtığı hastasıyım sürekli ilaç kullanıyorum ve geçen hafta dişime kanal tedavi yaptırdığım için doktor bana largopen diye bir ilaç vermişti. onu kullandığımdan beri hiçbir akıntım yok normal beyaz bir akıntım bile yok azcık çok az bir yeşilimsi akıntım geliyor normalde bir kist'im var ama kadın doğumcuya gittiğimde fazla bir bilgi vermemişti ufak birşey zarar gelmez demişti ilaç dahi yazmamıştı. acaba dişcinin verdiği ilaç birşey yapmış olabilirmi çünkü hiç akıntım yok denecek kadar az. ben sürekli akıntısı olan biriydim hatta aşırıydı. bir bilginiz varsa lütfen söylermisiniz 2-3 gün sonra hala baslamazsa doktora gidicem ama çok rahatsızım bu şiş ve ağrılı halden![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK33 :KK33: :KK33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
benim adetim 3-4 gündür gelmiyor fakat kasıklarım şiş ve ağrıyor. canım çok tatlı istiyor. ben aynı zamanda bel fıtığı hastasıyım sürekli ilaç kullanıyorum ve geçen hafta dişime kanal tedavi yaptırdığım için doktor bana largopen diye bir ilaç vermişti. onu kullandığımdan beri hiçbir akıntım yok normal beyaz bir akıntım bile yok azcık çok az bir yeşilimsi akıntım geliyor normalde bir kist'im var ama kadın doğumcuya gittiğimde fazla bir bilgi vermemişti ufak birşey zarar gelmez demişti ilaç dahi yazmamıştı. acaba dişcinin verdiği ilaç birşey yapmış olabilirmi çünkü hiç akıntım yok denecek kadar az. ben sürekli akıntısı olan biriydim hatta aşırıydı. bir bilginiz varsa lütfen söylermisiniz 2-3 gün sonra hala baslamazsa doktora gidicem ama çok rahatsızım bu şiş ve ağrılı halden
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)