L lalaykan Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 73 5 1 23 13 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #21 ceydax72 .!.: E o zaman bu ay da gecikmesinde anormallik yok sanmıyorum ben hamile olacağını ama anlayabiliyorum seni ben de aynı korkuları aylar boyu yaşamıştım Genişletmek için tıkla... işte bugün 10.günüm tekrar idrar testi yapıcam ona göre kan vericem
ceydax72 .!.: E o zaman bu ay da gecikmesinde anormallik yok sanmıyorum ben hamile olacağını ama anlayabiliyorum seni ben de aynı korkuları aylar boyu yaşamıştım Genişletmek için tıkla... işte bugün 10.günüm tekrar idrar testi yapıcam ona göre kan vericem
L lalaykan Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 73 5 1 23 13 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #22 lalaykan .!.: işte bugün 10.günüm tekrar idrar testi yapıcam ona göre kan vericem Genişletmek için tıkla... böyle gelmesini beklemek gerçekten çok kötü bi durum ya yapmadığım şey kalmadı
lalaykan .!.: işte bugün 10.günüm tekrar idrar testi yapıcam ona göre kan vericem Genişletmek için tıkla... böyle gelmesini beklemek gerçekten çok kötü bi durum ya yapmadığım şey kalmadı
C ceydax72 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 16 3 1 13 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #23 lalaykan .!.: işte bugün 10.günüm tekrar idrar testi yapıcam ona göre kan vericem Genişletmek için tıkla... İdrar testine güvenme. İki aylık hamile olup idrar testinde çıkmayan var. İlişkiden 25-30 gün geçsin öyle kan ver
lalaykan .!.: işte bugün 10.günüm tekrar idrar testi yapıcam ona göre kan vericem Genişletmek için tıkla... İdrar testine güvenme. İki aylık hamile olup idrar testinde çıkmayan var. İlişkiden 25-30 gün geçsin öyle kan ver
C ceydax72 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 16 3 1 13 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #24 lalaykan .!.: böyle gelmesini beklemek gerçekten çok kötü bi durum ya yapmadığım şey kalmadı Genişletmek için tıkla... Benim de öyleydi tarlusal verdi içmedim bekledim sonra oldum kendiliğinden geliyor o merak etme
lalaykan .!.: böyle gelmesini beklemek gerçekten çok kötü bi durum ya yapmadığım şey kalmadı Genişletmek için tıkla... Benim de öyleydi tarlusal verdi içmedim bekledim sonra oldum kendiliğinden geliyor o merak etme
L lalaykan Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 73 5 1 23 13 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #25 ceydax72 .!.: İdrar testine güvenme. İki aylık hamile olup idrar testinde çıkmayan var. İlişkiden 25-30 gün geçsin öyle kan ver Genişletmek için tıkla... o zamana kadar stres içinde bekleyemem ki
ceydax72 .!.: İdrar testine güvenme. İki aylık hamile olup idrar testinde çıkmayan var. İlişkiden 25-30 gün geçsin öyle kan ver Genişletmek için tıkla... o zamana kadar stres içinde bekleyemem ki
L lalaykan Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 73 5 1 23 13 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #26 ceydax72 .!.: Benim de öyleydi tarlusal verdi içmedim bekledim sonra oldum kendiliğinden geliyor o merak etme Genişletmek için tıkla... işte geçen sene bana da verdi ben içtim oldun sonraki aylarda da adetim 2 gün gecikince hemen içiyordum sanırım büyük hata şimdi ilaç bitti
ceydax72 .!.: Benim de öyleydi tarlusal verdi içmedim bekledim sonra oldum kendiliğinden geliyor o merak etme Genişletmek için tıkla... işte geçen sene bana da verdi ben içtim oldun sonraki aylarda da adetim 2 gün gecikince hemen içiyordum sanırım büyük hata şimdi ilaç bitti
C ceydax72 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 16 3 1 13 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #27 lalaykan .!.: o zamana kadar stres içinde bekleyemem ki Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Zaten bosalma olmadıysa ne hamileliği
lalaykan .!.: o zamana kadar stres içinde bekleyemem ki Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Zaten bosalma olmadıysa ne hamileliği
C ceydax72 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2024 16 3 1 13 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #28 lalaykan .!.: işte geçen sene bana da verdi ben içtim oldun sonraki aylarda da adetim 2 gün gecikince hemen içiyordum sanırım büyük hata şimdi ilaç bitti Genişletmek için tıkla... O ilaç çok ağır hormon içeriyor adet olayım derlen hormonları bozmuş olabilirsin
lalaykan .!.: işte geçen sene bana da verdi ben içtim oldun sonraki aylarda da adetim 2 gün gecikince hemen içiyordum sanırım büyük hata şimdi ilaç bitti Genişletmek için tıkla... O ilaç çok ağır hormon içeriyor adet olayım derlen hormonları bozmuş olabilirsin
L lalaykan Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 73 5 1 23 13 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #29 ceydax72 .!.: Yapacak bir şey yok. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Zaten bosalma olmadıysa ne hamileliği Genişletmek için tıkla... dimi ya
ceydax72 .!.: Yapacak bir şey yok. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Zaten bosalma olmadıysa ne hamileliği Genişletmek için tıkla... dimi ya
L lalaykan Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 73 5 1 23 13 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi lalaykan #30 ceydax72 .!.: O ilaç çok ağır hormon içeriyor adet olayım derlen hormonları bozmuş olabilirsin Genişletmek için tıkla... olabilir
ceydax72 .!.: O ilaç çok ağır hormon içeriyor adet olayım derlen hormonları bozmuş olabilirsin Genişletmek için tıkla... olabilir