Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bel ağrım hafiften azaldı bugünBenim göğüslerimle başladı regli olucam sandım sonra günüm geçti bel ağrım geldi ama karnimda tık yoktu
Benim de beyaz akıntım geliyordu adet döneminden farkı daha yoğun kıvamlıydı bir de kasıklarımda(özellikle sol kasıkta) iğne batar gibi ağrım vardı adet sancısına benziyordu ama bir fark hissetmiştim nasıl anlatsam tek bir noktada gibiydi ağrı hamileliğim öğrendiğimdeDemi haklisin peki hamilelik var midir bugün 3. Günüm beyaz akıntı var
Allah im bana da nasip et bebeğim olsun aminBenim de beyaz akıntım geliyordu adet döneminden farkı daha yoğun kıvamlıydı bir de kasıklarımda(özellikle sol kasıkta) iğne batar gibi ağrım vardı adet sancısına benziyordu ama bir fark hissetmiştim nasıl anlatsam tek bir noktada gibiydi ağrı hamileliğim öğrendiğimde
İnşallah en kısa sürede alırsın güzel haberini canımAllah im bana da nasip et bebeğim olsun amin
Amin canım Allah im kabul et aminİnşallah en kısa sürede alırsın güzel haberini canım
Benimde şuan da öyle 3 gün gecikti gecikmezdi hiç 2 gebeliğim olacak olursa tabi ama predictor yaptım negatif çıktı bugün sonucumBenim de beyaz akıntım geliyordu adet döneminden farkı daha yoğun kıvamlıydı bir de kasıklarımda(özellikle sol kasıkta) iğne batar gibi ağrım vardı adet sancısına benziyordu ama bir fark hissetmiştim nasıl anlatsam tek bir noktada gibiydi ağrı hamileliğim öğrendiğimde
Test yaptinizcmi durum nedirAmin canım Allah im kabul et amin
Negatif canim.ben pes ettim artjkTest yaptinizcmi durum nedir
Hayırlısı olsun canım ümitsizliğe kapılma vardır vakti saati ben de hamile olmayı bekliyorum ümidini kesmeNegatif canim.ben pes ettim artjk
Cok üzüldüm cok agladim dayanamiyrohHayırlısı olsun canım ümitsizliğe kapılma vardır vakti saati ben de hamile olmayı bekliyorum ümidini kesme
Öyle deme vakti saati vardır kaç yıllık evlisinCok üzüldüm cok agladim dayanamiyroh
Yaşım 35 hiç bebeğim yok bir sorun varÖyle deme vakti saati vardır kaç yıllık evlisin
Hiç tedavi gördünüz mü pekiYaşım 35 hiç bebeğim yok bir sorun var
Evet gördüm olmadı doktor tüp bebeğe git dediHiç tedavi gördünüz mü peki
Sorun neydi kiEvet gördüm olmadı doktor tüp bebeğe git dedi
Ocak ayında dış gebelik geçirdim.ya tupwekm.hasarli imis yine dış bebeklik riskim.var çikolata kıstım var amh rezervi.azSorun neydi ki
Çok geçmiş olsunOcak ayında dış gebelik geçirdim.ya tupwekm.hasarli imis yine dış bebeklik riskim.var çikolata kıstım var amh rezervi.az
Bilmem artık tüp bebek yapacamÇok geçmiş olsunrabbim nasip eder inşallah tez zamanda