Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet gecikmesi
- Konu Sahibi harivefaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bel ağrım hafiften azaldı bugünBenim göğüslerimle başladı regli olucam sandım sonra günüm geçti bel ağrım geldi ama karnimda tık yoktu
Benim de beyaz akıntım geliyordu adet döneminden farkı daha yoğun kıvamlıydı bir de kasıklarımda(özellikle sol kasıkta) iğne batar gibi ağrım vardı adet sancısına benziyordu ama bir fark hissetmiştim nasıl anlatsam tek bir noktada gibiydi ağrı hamileliğim öğrendiğimdeDemi haklisin peki hamilelik var midir bugün 3. Günüm beyaz akıntı var
Allah im bana da nasip et bebeğim olsun aminBenim de beyaz akıntım geliyordu adet döneminden farkı daha yoğun kıvamlıydı bir de kasıklarımda(özellikle sol kasıkta) iğne batar gibi ağrım vardı adet sancısına benziyordu ama bir fark hissetmiştim nasıl anlatsam tek bir noktada gibiydi ağrı hamileliğim öğrendiğimde
İnşallah en kısa sürede alırsın güzel haberini canımAllah im bana da nasip et bebeğim olsun amin
Amin canım Allah im kabul et aminİnşallah en kısa sürede alırsın güzel haberini canım
- 21 Kasım 2024
- 129
- 19
- 13
- 25
Benimde şuan da öyle 3 gün gecikti gecikmezdi hiç 2 gebeliğim olacak olursa tabi ama predictor yaptım negatif çıktı bugün sonucum ama hala regl olmadımBenim de beyaz akıntım geliyordu adet döneminden farkı daha yoğun kıvamlıydı bir de kasıklarımda(özellikle sol kasıkta) iğne batar gibi ağrım vardı adet sancısına benziyordu ama bir fark hissetmiştim nasıl anlatsam tek bir noktada gibiydi ağrı hamileliğim öğrendiğimde
- 1 Eylül 2023
- 2.400
- 613
- 43
- 26
Test yaptinizcmi durum nedirAmin canım Allah im kabul et amin
Negatif canim.ben pes ettim artjkTest yaptinizcmi durum nedir
- 1 Eylül 2023
- 2.400
- 613
- 43
- 26
Hayırlısı olsun canım ümitsizliğe kapılma vardır vakti saati ben de hamile olmayı bekliyorum ümidini kesmeNegatif canim.ben pes ettim artjk
Cok üzüldüm cok agladim dayanamiyrohHayırlısı olsun canım ümitsizliğe kapılma vardır vakti saati ben de hamile olmayı bekliyorum ümidini kesme
- 1 Eylül 2023
- 2.400
- 613
- 43
- 26
Öyle deme vakti saati vardır kaç yıllık evlisinCok üzüldüm cok agladim dayanamiyroh
Yaşım 35 hiç bebeğim yok bir sorun varÖyle deme vakti saati vardır kaç yıllık evlisin
- 1 Eylül 2023
- 2.400
- 613
- 43
- 26
Hiç tedavi gördünüz mü pekiYaşım 35 hiç bebeğim yok bir sorun var
Evet gördüm olmadı doktor tüp bebeğe git dediHiç tedavi gördünüz mü peki
- 1 Eylül 2023
- 2.400
- 613
- 43
- 26
Sorun neydi kiEvet gördüm olmadı doktor tüp bebeğe git dedi
Ocak ayında dış gebelik geçirdim.ya tupwekm.hasarli imis yine dış bebeklik riskim.var çikolata kıstım var amh rezervi.azSorun neydi ki
- 1 Eylül 2023
- 2.400
- 613
- 43
- 26
Çok geçmiş olsun rabbim nasip eder inşallah tez zamandaOcak ayında dış gebelik geçirdim.ya tupwekm.hasarli imis yine dış bebeklik riskim.var çikolata kıstım var amh rezervi.az
Bilmem artık tüp bebek yapacamÇok geçmiş olsun rabbim nasip eder inşallah tez zamanda