Adet gecikmesi

Benim göğüslerimle başladı regli olucam sandım sonra günüm geçti bel ağrım geldi ama karnimda tık yoktu

Ben de negatif test görmekten bıktığım için adetim geciktiği halde yapmadım 1 hafta gecikmeyle öğrenmiş oldum 😅

Test pozitif çıkınca da doktora gitmek için heyecan yapıyorsun bence geç öğrenmek en güzeli betan düşük çıkarsa 2 günde bir onu takip etmen falan gerekecek

Ben test yapmadan gittim doktora 😅 ama emindim yani çünkü ilk gebeliğim ve vücudumu çok iyi taniyorum bu ay değişikti

Benim göğüslerim ağrımaya başlayınca anliyordum adet olacağımı onun dışında belirtim olmazdı. Göğüslerimin sadece çevresi acirdi, bu ay göğüslerimin uçlarına doğru kaydı ve aşırı derece de sızlama oldu ama sızlama olmazdı. Karnimda ağrım olurdu olmadı sonra belime geldi ağrı adetim geçince de teste gittim
Ne farklı idi mesela ben adet olacakmışım gibi ama olmuyorum tamda adet zamanı bende hamile olabilirim değil mi

Benim göğüslerim ağrımaya başlayınca anliyordum adet olacağımı onun dışında belirtim olmazdı. Göğüslerimin sadece çevresi acirdi, bu ay göğüslerimin uçlarına doğru kaydı ve aşırı derece de sızlama oldu ama sızlama olmazdı. Karnimda ağrım olurdu olmadı sonra belime geldi ağrı adetim geçince de teste gittim
He tamam canım.Allah im bana da nasip.et amin

X