Adet gecikmesi

Elosaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
115
50
48
26
Merhaba kızlar benim geçen ay adetim 15 gün gecikti bu ay 3 gün gecikti geçen ay gebelik yoktu bu ay heyecanla inşallah gebelik vardır diye bekliyorum kasıklarımda ağrı var adet olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor ama hiçbir leke vs. yok kaç gün daha beklesem acaba

Gecikme olduysa test yapin.

Canım bu gecikmeler normal değil. Yani onbeşgün sonunda adet olmuşsun doktora görünmeni tavsiye ederim. Kendini dinleme stres yapma inşallah vardır bebeğin

Canım bu gecikmeler normal değil. Yani onbeşgün sonunda adet olmuşsun doktora görünmeni tavsiye ederim. Kendini dinleme stres yapma inşallah vardır bebeğin
Geçen ay gittim doktora korunmadigin için vücut böyle tepkileri verir adetinin düzeni oynayabilir dedi adetim gelsin diye ilaç verdi içmedim kendiliğinden oldum bu ay da böyle yine gecikti ama çocuk düşündüğümüz için korunmadim acaba tuttumu ondanmi gecikti diye düşünüyorum test yapicam ama negatif çıkar moralim düşer çocukta yok neden böyle diye kendi kendimi yerim sabah test yapicam duruma göre doktora tekrar kontrole giderim inşallah hamileyimdir

Sabah yapicam bugünde olmadım mide bulantım var kasıklarım arada ağrıyor tamam oldum diyorum ama leke bile yok
Hamişsindir inş.bende 38 gün önce kürtaj oldum ve hala adet olmadım. Gebeliğe dsir zerre belirtim yok sancı hafiften gelip gidiyor. Göğüs hassasiyeti ve bel ağrım var.

Hamişsindir inş.bende 38 gün önce kürtaj oldum ve hala adet olmadım. Gebeliğe dsir zerre belirtim yok sancı hafiften gelip gidiyor. Göğüs hassasiyeti ve bel ağrım var.
İnşallah canım ya geçen ay doktor bizi heveslendirdi kan testi yüksek çıktı gebelik var dedi sonra makine arızalı tekrarlayalım testini dedi tekrarladı gebelik yok dedi inan çok üzüldüm şimdi heveslenirsem yoksa yine uzulucem diye test yapmaya korkuyorum eşim sabah alıp gelicek bakalım seninde inşallah vardır olma ihtimali bile bu kadar mutlu ederken karnında olması ve kürtaj olup yok olması insanı bitirir

Korkuyorum açıkçası ben artık 2 kaybım var. Dr kontrolünde olmalıyım bu ay olmasa da olur benim şehir dışındayım. İnşllh vardır senin güsel haberler gel sabah

Korkuyorum açıkçası ben artık 2 kaybım var. Dr kontrolünde olmalıyım bu ay olmasa da olur benim şehir dışındayım. İnşllh vardır senin güsel haberler gel sabah
Sabah olmaz ki heyecandan akıntı gelse lavobaya koşuyorum oldummu diye inşallah vardır canım Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın isteyen herkese nasıp etsin

Sabah olmaz ki heyecandan akıntı gelse lavobaya koşuyorum oldummu diye inşallah vardır canım Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın isteyen herkese nasıp etsin
Amin cnm. Vardır öyle hissettim inşllh stres yapma sakın hayırlısını versin rabbim. Kaç aydır istiyorsunuz çocuk

iyi geceler hanımlar benimde normalde 2 gün önce regl olmam gerekiyordu ve adetten en az 10 gün önce göğüslerim ağrır ve 3 4 gün önceden lekelenmelerim olurdu bu ay ne göğüs ağrısı ne lekeleme hiç bir belirti yok regl ve hamilelik adına

Bende kasık ağrısı var olucam gibi hissediyorum bel ağrısı fln oldu ama 4 gün geçti olmadım sabah test yapıcam çocuk düşünüyormusunuz olma ihtimali olabilir

Bende kasık ağrısı var olucam gibi hissediyorum bel ağrısı fln oldu ama 4 gün geçti olmadım sabah test yapıcam çocuk düşünüyormusunuz olma ihtimali olabilir
Kızım 4 yaşındaydı düşünmeye başladık olmadi kızım 13 yaşında hala olmadi 3 4 senedir artık düşünmüyordum ama korunmuyoruzda cunku eşimden dolayı olmuyordu inşallah siz hamilesinizdir RABBİM hayırlısıyla doğru zamanda kucaginizi doldursun

Bence biraz daha gecikirse test yapın belki vardır inşallah çok istiyorum. Amin Rabbim hepimize versin kimseye evlat hasreti yaşatmasin inşallah sizinde vardır

Bence biraz daha gecikirse test yapın belki vardır inşallah çok istiyorum. Amin Rabbim hepimize versin kimseye evlat hasreti yaşatmasin inşallah sizinde vardır
RABBİM en hayırlı zamanda kucaginizi doldursun öncelikle sizlere nasip etsin benim melegimede hayırlı ömür nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…