Eşimi yeni ikna ettim almaya gitti yoktur boşuna yapma olmuyor işte diye diye hevesimi kırdı inşallah vardır hemen şimdi yapsam mı yoksa beklim mi test için saat önemli mi idrarımı tutim miGeldi mi testin cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimi yeni ikna ettim almaya gitti yoktur boşuna yapma olmuyor işte diye diye hevesimi kırdı inşallah vardır hemen şimdi yapsam mı yoksa beklim mi test için saat önemli mi idrarımı tutim miGeldi mi testin cnm![]()
İnşallah canımSonucu merak ettim insallah mutlu olacagin sonuc cikar
Bence yap günün geçmiş sonuçta ferlrtmezEşimi yeni ikna ettim almaya gitti yoktur boşuna yapma olmuyor işte diye diye hevesimi kırdı inşallah vardır hemen şimdi yapsam mı yoksa beklim mi test için saat önemli mi idrarımı tutim mi
Benimde senin gibiydi 7 ay denedik olmadi 5inci ayda 6haftalik dusuk oldu sonrasindaki iki ay üst üste boyle gecikmeler oldu ama negatifti tam o ay düşünmeyi bıraktım olursa olur modundaydim tam o ay kaldim siddetli tek taraflı kasik ağrısı ve yoğun akintim oldu belirtimdeMerhaba kızlar benim geçen ay adetim 15 gün gecikti bu ay 3 gün gecikti geçen ay gebelik yoktu bu ay heyecanla inşallah gebelik vardır diye bekliyorum kasıklarımda ağrı var adet olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor ama hiçbir leke vs. yok kaç gün daha beklesem acaba
Şuan sağ sol karın boşluklarım ve belim ağrıyor ağır birşeyde kaldirmadim akıntıyı oldum sanıyorum ama yok sabah doktora gidicem bakalımBenimde senin gibiydi 7 ay denedik olmadi 5inci ayda 6haftalik dusuk oldu sonrasindaki iki ay üst üste boyle gecikmeler oldu ama negatifti tam o ay düşünmeyi bıraktım olursa olur modundaydim tam o ay kaldim siddetli tek taraflı kasik ağrısı ve yoğun akintim oldu belirtimde
Adetin kac gun gecikti evde test yap bence onceŞuan sağ sol karın boşluklarım ve belim ağrıyor ağır birşeyde kaldirmadim akıntıyı oldum sanıyorum ama yok sabah doktora gidicem bakalım
5 gün olduAdetin kac gun gecikti evde test yap bence once
Hayırlısı olsun inşallah bence test yaparsan cikar5 gün oldu
İdrara sık sık az az çıkıyorum kesin sonuç vermez çok sıvıda aldım hem bu gecikmeler artık kafamı karıştırdı genel kontrole gitmiş olurum varsada orda belli olur artıkHayırlısı olsun inşallah bence test yaparsan cikar
Tabi rahimi kontrol ederler kist falan varmi diye sizin icin daha iyiİdrara sık sık az az çıkıyorum kesin sonuç vermez çok sıvıda aldım hem bu gecikmeler artık kafamı karıştırdı genel kontrole gitmiş olurum varsada orda belli olur artık
1 haftanın dolmasını beklemelisin, sonra bir test alırsın ❤Merhaba kızlar benim geçen ay adetim 15 gün gecikti bu ay 3 gün gecikti geçen ay gebelik yoktu bu ay heyecanla inşallah gebelik vardır diye bekliyorum kasıklarımda ağrı var adet olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor ama hiçbir leke vs. yok kaç gün daha beklesem acaba
5 gün oldu direk doktora gidicem gebelik yoksa da gecikmenin nedenini öğrenmiş olurum1 haftanın dolmasını beklemelisin, sonra bir test alırsın ❤
Aynen canım adet düzensizliği çocuk düşüncesini ilerletiyorTabi rahimi kontrol ederler kist falan varmi diye sizin icin daha iyi
5 gün gecikme çok doğal, hem de korona varken hastaneye gitmek sizi tehlikeye atmaz mı? Adetin ilk gününden 35 gün dolana kadar olan adet gecikmiş sayılmaz. Herkes 28 Gun de adet olmaz. Kadınların 4 'te 3 ü 28 Gun de olur. Benim 30 lu günlerde oluyor. Bence siz daha cok kendinizi tanımaya çalışın.5 gün oldu direk doktora gidicem gebelik yoksa da gecikmenin nedenini öğrenmiş olurum
Geçen ay 15 gün gecikti bu ay 5 gün o yüzden kafama takmaya başladım artık normalde çok düzenliydi5 gün gecikme çok doğal, hem de korona varken hastaneye gitmek sizi tehlikeye atmaz mı? Adetin ilk gününden 35 gün dolana kadar olan adet gecikmiş sayılmaz. Herkes 28 Gun de adet olmaz. Kadınların 4 'te 3 ü 28 Gun de olur. Benim 30 lu günlerde oluyor. Bence siz daha cok kendinizi tanımaya çalışın.
Ama diyorsanız ki hep 28 oluyordu ilk kez gecikti, o zaman tabi gidebilirsiniz.
Ancak stres çok etkiliyor, bebek istiyorsanız bozulması çok normal. Ben de aksine bebekten cekiniyorum ve bu düşünce yüzünden hep gecikiyor beni stres ediyorGeçen ay 15 gün gecikti bu ay 5 gün o yüzden kafama takmaya başladım artık normalde çok düzenliydi
Bebek düşünüyoruz doktorda vücudun artık korunmadigin için tepki gösteriyor olabilir demişti tekrar gecikme olursa gel dedi bide test yaptım test şansıma bozuk çıktı sonuç yokAncak stres çok etkiliyor, bebek istiyorsanız bozulması çok normal. Ben de aksine bebekten cekiniyorum ve bu düşünce yüzünden hep gecikiyor beni stres ediyor![]()
Testi dayanamadım yaptım ama bozuk çıktıHayırlısı olsun inşallah bence test yaparsan cikar
Test yaptım bozuk çıktı sabah doktora gidicemBen hamileliğimi öğrendiğim Ay normalden çok farklı sancı çektim 3 gün her an oldum oluyorum gibi ağrıyordu 1 hafta önce göğüslerde acı olmuştu belki dizinde öyledir ama beklentiyle test yapmayın düzensizlik yaşamışsınız ondan kaynaklı olması daha yüksek bence umarım vardırnormal bi test aşıp yapsanız sonucu görür yoksa da kafanızdan atarsınız