Adet gecikmesi

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
452
172
103
29
En son 24 martta adet gördüm. Adet gecikmesi yaşıyorum demem için 24 nisanda adet görmemem lazım değil mi kızlar.? Adet gecikmesi yaşayıpta dizlerde sızlama ve bel, kasık ağrısı çeken var mı.? Neden olur.?

Yazdığınız belirtileri ilk defa dun yasadim, sanki spor yapmışımda bacaklarim tutulmus gibiydi bel agrim sol kasik ağrım oldu. Ama adet gecikmesinden degil dun yumurtlamanın ilk gunuydu ilk defa yasadim bende ona yorsum ama suan aynı birebir yazdigin seyler var bende de

Yani anlayamadım soruyu en son 24 Mart'ta olmuşsunuz Nisan'da olmamışsijiz ve Mayısin zaten 20si yani yaklaşık iki aylık bir gecikme bende aynı şekilde olamadım pko var düzensiz adetlerik en son Mart'ta oldum, bir hafta önce adet söktürücü tarlusal kullandım tavsiye ederim

İlac kullanmadan adet söktürücü masaji oneririm

İlac kullanmadan adet söktürücü masaji oneririm
İşe yaramadı malesef o masaj iki ayıda geçtiği için ilaç kullanmak en mantıklısıydi çünkü her zaman bitki çayı içerdik hemen gelirdi ama bu sefer onlarda işe yaramadı pkolularda böyle oluyor mu acaba bugün çok çok silik kahverengi leke geldi devamida yok masaja devam edicem umarım devam eder

Yerlesme kanamasi da olabilir,insallah öyledir

Su an benimde adetim gecikti. 19 mqyista olmam lazimdi bugpn olurum dedim yine olmadim. Test yaptim hamile degilim. Kesin degilim clearblue markasindan kullandim cünkü.. ama niye böyle anlamadim düzenli gelirdi normalde. Ramazandan dolsyi olabilir diye düsünpyorum. Bendede bi siskinlik var. Uykusuzluga sürüyoe. Ve karin altim agriyor. Adet olmayi bu kadar bekliycegimi düsünmemistim gelio gecsede gelecek aya baksam artik

Gebelik testi yaptım dün. Silik ikinci çizgi çıkıyor. Ovulasyon testim hala pozitifi gösteriyor. Kan verdim bugün sonuçlanacak inşallah gebelik vardır resmini atayım sizede. Üstteki ovulasyon testim, alttaki gebelik testi

Eklentiler

• IMG_20200518_131103.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200519_192035.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 40
Eveeet inşallah vardir var gibi duruyor hayırlı gunlerin yuzu suyu hurmetine inşallah bayram oncesi sevincini yasarsin

Canım yanlış biliyorsun martta adet olmuşsan yaklaşık 2 ay gecikme olmuş

canım bende en son 27 martta adet oldum. Normal 35-40 arası hep olurdu adetlerim her zaman. Bat tarihim 1 Mayıs dı ama ben adet olmadım.8 Mayıs da yumurtlama gördüm.2 gün sürdü. Sonra çatlama oldu. Yumurtlamadan 12 gün sonda kan testi yaptırdım erkek gebelikte silik ikinci çizgi görmüştüm çünkü. Ama kanda 1.28 çıktı değerim. Bilmiyorum bir artma olabilir mi ama eğer adet olmazsam bayramdan sonra tekrar kan vermeye gidicem.

Benimde kan sonucum adetim 1 hafta geçtiğinde yaptırmıştım 4.7 olmuştu. 2 gün sonra 4.4 oldu. Ama hala adet olmadım. Ve ovulasyon testim pozitif, gebelik testim ikinci çizgi silik çıkıyor. Kan sonucumu bekliyorum inşallah gebelik vardır

Bisey soeucam. Catlama oldugunu nerdn anliyorsun acaba ? Ovulaayon tewtleri yumurtlama olacagini veya oldugunu gösteriyor. Ama catlamadi nasil hissediyorsun?

Kızlar sonucum 3.5e düşmüş. Negatif. Ama hala adet olmadım. Ve ovulasyon testim yine pozitif.Bunun sebebi ya gebelik ya kist vardır deniliyor. Gebelik yok değerlerime göre. Ama kistte yok. Çünkü 2 3 gün önce muayene oldum. Doktorum kist var demedi. Bir sorun yok dedi hatta. Anlamadım bir türlü.

Canım inşalalh vardır gebeliğin ya inşallah artmaya başlar ama doktoruna sorsana bi bu durumu neden olur ki acaba böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…