Adet gecikmesi

Hasta oldun mu sen ?

Benim en son adetim 25 subat iki ayı geçti yani.. Ultrasonla baktı herhangi bir kist görmedi. Hormon testi istedi 1 de sonuç çıkıcak onu bekliyorum kızlar inşallah bişey çıkmaz dua edin

Doktora gittim ultrasonla baktı bişey yok dedi söktürücü içtim bekliyorum hormon testi yaptrıcam bitince ilk defa böyle oldu
kesinlikle yaptır..benim de hayatımda ilk defa 15 gün gecikti hamileyim die ümit ediyordumm..hormon tahlilleri yapıldı yumurta rezerv azlığı çıktı ve hayatımın yıkımını 2. gecikmede erken menopoz olursun dediklerinde yaşadım..ve şuan 3. defa yine gecikio

Ala ala kaç yaşındasın bu zamana kadar güzel giderken bianda böyle olması şaşırtıcı gerçekten

Ala ala kaç yaşındasın bu zamana kadar güzel giderken bianda böyle olması şaşırtıcı gerçekten
yaş 30 canım.ilk gecikmemen önce 2 kürtaj düşüğü geçirdim.15 gün gecikme den sonraki ay hamile kaldm yine kürtaj düşüğü.kürtaj sonrası zaten 35.günde geldi.sonrki ay yine 9 gün gecikti ilaçla 49.günde oldum.şimdi yine gecikiyor 6 gün bugün. benimki baya sıkıntı

O zaman senin hamile kalmanda sıkıntı yok düşüklüğün sebebi ne peki rezerven azalsa bile hamile kalıyorsun şükür hiç kalamayanlar var

Bende 24 yaşındayım. Bana da erken menepoz dedi doktorum. Tüp bebek tedavimi bıraktı. Ama bne ovulasyon testi ile yumurtlama gördüm. 0.6 olan değerim CLiFE sayesinde 4.7yi gördüm. Ümitsizliğe düşmeyin. Herşey Allah'tan gelir.

Amh yükselmez Bi yanlışınız olmasın? Ya değer ölçülürken ilkinki yanlışmıştır ya da başka bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…