Merhaba arkadaşlar adet olmama 1 hafta kadar Bi zaman vardi benim ara ara baş dönenlerim ve baş ağrim olmaya başladi sonra adet günüm geldi amahiç bir adet belirtim yoktu 5 gün geçince test yaptim tek çizgi çikti şuan 7. Gunum ama hayla Bi adet belirtim yok sizde hamile olma imkanim var mi eve testi çok mu erken yaptim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet geçikmesi
- Konu Sahibi bktpzrlgl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet gecikmesi hamilemiyiim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İlk gebeliğimde geç döllenme yaşadim yine öyle birşey vardir söktürücü kullansam mü kararsızım bu durumlar da bu şekildeyken kadin doğum doktoruma da gidemiyorum sizce napmaliyim5 gün geçmiş olsaydı çıkardı.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Biraz daha bekle söktürücü için tekrar test yap mumkunse erken gebelik testi.İlk gebeliğimde geç döllenme yaşadim yine öyle birşey vardir söktürücü kullansam mü kararsızım bu durumlar da bu şekildeyken kadin doğum doktoruma da gidemiyorum sizce napmaliyim
- 30 Ekim 2019
- 345
- 703
- 53
Nasıl erken adeti 5 gün geçtikten sonra yapmış testi daha napsınEv testinin cikmasi icin cok erken
- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Ben de seninle aynı durumdayım canım. Gebelik belirtilerinin birçoğu var. Adetimin gecikmesinin 9. Günü bugün. 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı. Bir daha da yapmadım. Hamile miyim değil miyim ben de aynı ikilemdeyim.Merhaba arkadaşlar adet olmama 1 hafta kadar Bi zaman vardi benim ara ara baş dönenlerim ve baş ağrim olmaya başladi sonra adet günüm geldi amahiç bir adet belirtim yoktu 5 gün geçince test yaptim tek çizgi çikti şuan 7. Gunum ama hayla Bi adet belirtim yok sizde hamile olma imkanim var mi eve testi çok mu erken yaptim
İlk hamileliğinde kaç gün sonra çıkmıştı testte
Ben 5 gun kala anladmNasıl erken adeti 5 gün geçtikten sonra yapmış testi daha napsın
- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Kaç gün sonra yapılması uygun olur ki?Ev testinin cikmasi icin cok erken
Pardon yanlis okumusum 5 gun varken diye okudumKaç gün sonra yapılması uygun olur ki?
- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Anladım. Benim de 7 gün geçtiği halde tek çizgiydi. Ne kadar daha beklenmeli bilemediğimden sordum ben dePardon yanlis okumusum 5 gun varken diye okudum
Idrar testi yumurtlamadan 12 gun sonra bellli oluyo eger gununuzu biliyosaniz bilmiyosaniz en erken adetten 1 hafta gecince yapilirAnladım. Benim de 7 gün geçtiği halde tek çizgiydi. Ne kadar daha beklenmeli bilemediğimden sordum ben de
- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Anladım, hiç gecikmeyince şimdiye kadar aklımdaki tek şey gebelikti. O da testte çıkmadı. Bekliyorum şimdi öyleceIdrar testi yumurtlamadan 12 gun sonra bellli oluyo eger gununuzu biliyosaniz bilmiyosaniz en erken adetten 1 hafta gecince yapilir
Ya insallah hamilesindr bu gecen aydan beri bekleyem herkes hamile mucize gibj insallah sende hamilesindirAnladım, hiç gecikmeyince şimdiye kadar aklımdaki tek şey gebelikti. O da testte çıkmadı. Bekliyorum şimdi öylece
- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
İnşallah, ama testte çıkmaması beni işkillendiriyor. İnşallah sen de hamilesindir canım. Allah isteyen ve bakabilecek herkese versin inşallahYa insallah hamilesindr bu gecen aydan beri bekleyem herkes hamile mucize gibj insallah sende hamilesindir
Ya benimde gecikmemin 10.gunu mu ne patladm skntissindan tum belirtileri var kendi yok hamilelik dusunmuyoruz olacagm regl buyuk ihtimal ama gelemedi bi baslk ilgmi cekti baktm ki cok kiside geckme var bu ay koronavirus skntisi sanirim isteyenler hamiledir insallah da ben deglmdir insallahBen de seninle aynı durumdayım canım. Gebelik belirtilerinin birçoğu var. Adetimin gecikmesinin 9. Günü bugün. 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı. Bir daha da yapmadım. Hamile miyim değil miyim ben de aynı ikilemdeyim.
İlk hamileliğinde kaç gün sonra çıkmıştı testte
Canim sukur bende hamileyim 2 yildir ugrasiyodum darisi basina insallahİnşallah, ama testte çıkmaması beni işkillendiriyor. İnşallah sen de hamilesindir canım. Allah isteyen ve bakabilecek herkese versin inşallah
- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Hayırlı olsun canım biz de aktif olarak 1 tıl dolacak nerdeyse. Klomen ovitrella vs kullandım. Bu ay ekstra estrofem kullandım bi o acaba mı dedirtiyorCanim sukur bende hamileyim 2 yildir ugrasiyodum darisi basina insallah
Olabilir tabiki sonucta kullandigin bisey var sorun neydi tam olarakHayırlı olsun canım biz de aktif olarak 1 tıl dolacak nerdeyse. Klomen ovitrella vs kullandım. Bu ay ekstra estrofem kullandım bi o acaba mı dedirtiyor