• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet geçikmesi

bktpzrlgl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
7
2
36
26
Merhaba arkadaşlar adet olmama 1 hafta kadar Bi zaman vardi benim ara ara baş dönenlerim ve baş ağrim olmaya başladi sonra adet günüm geldi amahiç bir adet belirtim yoktu 5 gün geçince test yaptim tek çizgi çikti şuan 7. Gunum ama hayla Bi adet belirtim yok sizde hamile olma imkanim var mi eve testi çok mu erken yaptim

İlk gebeliğimde geç döllenme yaşadim yine öyle birşey vardir söktürücü kullansam mü kararsızım bu durumlar da bu şekildeyken kadin doğum doktoruma da gidemiyorum sizce napmaliyim
Biraz daha bekle söktürücü için tekrar test yap mumkunse erken gebelik testi.

Ev testinin cikmasi icin cok erken

Merhaba arkadaşlar adet olmama 1 hafta kadar Bi zaman vardi benim ara ara baş dönenlerim ve baş ağrim olmaya başladi sonra adet günüm geldi amahiç bir adet belirtim yoktu 5 gün geçince test yaptim tek çizgi çikti şuan 7. Gunum ama hayla Bi adet belirtim yok sizde hamile olma imkanim var mi eve testi çok mu erken yaptim
Ben de seninle aynı durumdayım canım. Gebelik belirtilerinin birçoğu var. Adetimin gecikmesinin 9. Günü bugün. 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı. Bir daha da yapmadım. Hamile miyim değil miyim ben de aynı ikilemdeyim.

İlk hamileliğinde kaç gün sonra çıkmıştı testte

Benimde adetim 5gun gecikti test yaptım negatif .ama testler çok ucuzdu 10 tanesini 18 liraya aldım eşim bozuk olabilir diyor🤭sizce

Anladım. Benim de 7 gün geçtiği halde tek çizgiydi. Ne kadar daha beklenmeli bilemediğimden sordum ben de
Idrar testi yumurtlamadan 12 gun sonra bellli oluyo eger gununuzu biliyosaniz bilmiyosaniz en erken adetten 1 hafta gecince yapilir

Idrar testi yumurtlamadan 12 gun sonra bellli oluyo eger gununuzu biliyosaniz bilmiyosaniz en erken adetten 1 hafta gecince yapilir
Anladım, hiç gecikmeyince şimdiye kadar aklımdaki tek şey gebelikti. O da testte çıkmadı. Bekliyorum şimdi öylece

Anladım, hiç gecikmeyince şimdiye kadar aklımdaki tek şey gebelikti. O da testte çıkmadı. Bekliyorum şimdi öylece
Ya insallah hamilesindr bu gecen aydan beri bekleyem herkes hamile mucize gibj insallah sende hamilesindir💕🤲

Ya insallah hamilesindr bu gecen aydan beri bekleyem herkes hamile mucize gibj insallah sende hamilesindir💕🤲
İnşallah, ama testte çıkmaması beni işkillendiriyor. İnşallah sen de hamilesindir canım. Allah isteyen ve bakabilecek herkese versin inşallah 🥰

Ben de seninle aynı durumdayım canım. Gebelik belirtilerinin birçoğu var. Adetimin gecikmesinin 9. Günü bugün. 2 gün önce test yaptım tek çizgi çıktı. Bir daha da yapmadım. Hamile miyim değil miyim ben de aynı ikilemdeyim.

İlk hamileliğinde kaç gün sonra çıkmıştı testte
Ya benimde gecikmemin 10.gunu mu ne patladm skntissindan tum belirtileri var kendi yok hamilelik dusunmuyoruz olacagm regl buyuk ihtimal ama gelemedi bi baslk ilgmi cekti baktm ki cok kiside geckme var bu ay koronavirus skntisi sanirim isteyenler hamiledir insallah da ben deglmdir insallah

İnşallah, ama testte çıkmaması beni işkillendiriyor. İnşallah sen de hamilesindir canım. Allah isteyen ve bakabilecek herkese versin inşallah 🥰
Canim sukur bende hamileyim 2 yildir ugrasiyodum darisi basina insallah🤲💕

Hayırlı olsun canım biz de aktif olarak 1 tıl dolacak nerdeyse. Klomen ovitrella vs kullandım. Bu ay ekstra estrofem kullandım bi o acaba mı dedirtiyor
Olabilir tabiki sonucta kullandigin bisey var sorun neydi tam olarak

Back