- 11 Nisan 2020
- 75
- 44
- 3
- 23
- Konu Sahibi esraaa bozkir
-
Adet değilim ki bitti yaniHamile olsanız bile bu belirtiler için çok erken değil mi. ? Göbeğinizin belirginleşmesi için 4. Aya yaklaşmanız gerekiyor. Adet olduğunuz için hormonlardandır. Adet döneminde ister istemez şişiyoruz zaten.
Hem bide ben göbek ilk ayda bile şişiyomuş ben baktım internettenHamile olsanız bile bu belirtiler için çok erken değil mi. ? Göbeğinizin belirginleşmesi için 4. Aya yaklaşmanız gerekiyor. Adet olduğunuz için hormonlardandır. Adet döneminde ister istemez şişiyoruz zaten.
3-4 günKaç gün sürdü
Hamileyken adet olunur mu sizce
Çok haklısınız cahilliğime denk gelmiş yanlış yorum yazmışım. 2 hamilelik yaşamış biri olarak karnımın hemen çıktıgını ben fark etmemişim mademHem bide ben göbek ilk ayda bile şişiyomuş ben baktım internetten
Estağfurullah öyle bişey demedim kusura bakmayın hani ben etrafımda gördüğüm şeye göre söyledim kusura bakmayınÇok haklısınız cahilliğime denk gelmiş yanlış yorum yazmışım. 2 hamilelik yaşamış biri olarak karnımın hemen çıktıgını ben fark etmemişim madem
Yapmadım bir kere yaptım çıkmadı heveslendik eşimde bende bir daha yapmadımTest yaptınız mı ?
Hamileliğin ilk aylarında mercimek büyüklüğünde olan bebiş siz de takdir edersiniz ki karında büyüklüğe neden olmaz. Hamileyken adet gibi kanaması olanları görüyoruz. Belki de hamile kaldınız kimyasaldı vb. fark etmediniz.Estağfurullah öyle bişey demedim kusura bakmayın hani ben etrafımda gördüğüm şeye göre söyledim kusura bakmayın
İçinizde kalmasın yeniden test yapın isterseniz.Yapmadım bir kere yaptım çıkmadı heveslendik eşimde bende bir daha yapmadım
Test mi yapmam gerekiyorHamileliğin ilk aylarında mercimek büyüklüğünde olan bebiş siz de takdir edersiniz ki karında büyüklüğe neden olmaz. Hamileyken adet gibi kanaması olanları görüyoruz. Belki de hamile kaldınız kimyasaldı vb. fark etmediniz.
İçinizde kalmasın yeniden test yapın isterseniz.Yapmadım bir kere yaptım çıkmadı heveslendik eşimde bende bir daha yapmadım
Eczanelerde satılan idrar testi mi yoksa kan taesti miİçinizde kalmasın yeniden test yapın isterseniz.
İdrar testini yeniden bir deneyin bence. Şu süreçte hastaneye gitmeyi pek önerememEczanelerde satılan idrar testi mi yoksa kan taesti mi
İdrar testini yeniden bir deneyin bence. Şu süreçte hastaneye gitmeyi pek öneremem
[/Eczaneler bir açılsın da inşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?