- 11 Nisan 2020
- 75
- 44
- 3
- 23
- Konu Sahibi esraaa bozkir
Peki sen yaptın mı test pozitif mi çıktı sonuçÜstüne görme gibi olabiliyor ben de olmuştu daha önce normal adet kanaması gelmişti idrar testi yap![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sen yaptın mı test pozitif mi çıktı sonuçÜstüne görme gibi olabiliyor ben de olmuştu daha önce normal adet kanaması gelmişti idrar testi yap![]()
Evet pozitif çıkmıştıPeki sen yaptın mı test pozitif mi çıktı sonuç
Halam görüyor du adet kırk iki yaşında adetleri daha kısa sürüyo menopoza giriyorum diye doktora gitti dört aylık hamile ve kızı olacağını öğrendi ama herkeste olmuyor tabi bu durum binde bir olabilirmiş bir ayda göbek şişmez sertlik oluyo göbekte bende üç aylık hamileyken bebeğimi kaybettim daha karnım şişmemiştiHamileyken adet olunur mu sizce
Hani şişik dediğim sertlik var göbeğimde demiyorum 9 aylık gibi göbeğim çıkmış test yapmak istiyorum ama hevesleniyorum diye de yapmak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum açıkçasıHalam görüyor du adet kırk iki yaşında adetleri daha kısa sürüyo menopoza giriyorum diye doktora gitti dört aylık hamile ve kızı olacağını öğrendi ama herkeste olmuyor tabi bu durum binde bir olabilirmiş bir ayda göbek şişmez sertlik oluyo göbekte bende üç aylık hamileyken bebeğimi kaybettim daha karnım şişmemişti
Maşallah ne güzel inşallah bende de vardır dua edin lütfenHatta 6 haftalık hamileydim :)![]()
Bi 9 ay kadar bekleyin, o ne yapacagini bilirHani şişik dediğim sertlik var göbeğimde demiyorum 9 aylık gibi göbeğim çıkmış test yapmak istiyorum ama hevesleniyorum diye de yapmak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum açıkçası![]()
Bi 9 ay kadar bekleyin, o ne yapacagini bilir![]()
Ya bir aylık gebelikte dokuz aylık gibi göbekHani şişik dediğim sertlik var göbeğimde demiyorum 9 aylık gibi göbeğim çıkmış test yapmak istiyorum ama hevesleniyorum diye de yapmak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum açıkçası![]()
Ya hayır 9 aylık gibi göbeğim çıkmamışYa bir aylık gebelikte dokuz aylık gibi göbekbilemedim gastritin falan vardır belki çünkü dediğin şey imkansız
en iyisi test yap
Cnm karantinadayız ya belki kilo almissindir ondan göbegın çıkmıştır doktor adet oldugunu da soylemis bi idrar testi yap stres de geciktirme yapiyorYa hayır 9 aylık gibi göbeğim çıkmamışyanlış anlamışsın
Cnm karantinadayız ya belki kilo almissindir ondan göbegın çıkmıştır doktor adet oldugunu da soylemis bi idrar testi yap stres de geciktirme yapiyor
Gazdir o kabız olabilirsin cnmKilo da almamışım aynı kilom sadece göbeğim sertleşmiş
Bilmiyorum işte bir test yaptırmak istiyorum aslında yapsam mı kiGazdir o kabız olabilirsin cnm
En net cevabı test verir canımBilmiyorum işte bir test yaptırmak istiyorum aslında yapsam mı ki