Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum son bir senedir her ay gecikiyor baya 40-50-60 gün buluyor. İnşallah dediğiniz gibi hemen kısa sürede çaresi bulunur. Bi kaç ay önce yumurtalık kontrolü yapılmıştı ultrasonla bi sorun yok demişti sadece alttan yapmamıştı adet olduğum için. Bu cuma bidaha gidicem inşallah bide alttan baksın.Merhaba yumurtlama sorunu yaşiyorsunuzdur buyuk ihtimal. Yumurtlama sorununun nedeni ultrasondan bakarak bilinir. Follikül yetismediyi için, ya da yetisip çatlamadigi için ola bilir. Prolaktin degeriniz yuksekse yumurtlamaya en çok engel olan nedenlerden biridir bu hormon. Zaten çok etkili ilaci vardir. Ama kesinlikle doktora gitmeli, hormon tahlilleri yaptirmali ultrasonda izlem yapmalisiniz. Bir aylik bu ugraşla sorununuz bulunucakdir. Geçmis olsun
Ya maşallah ne güzel canım inşallah bendede öyle olur ilaç mı artık ne gerekiyosa bi düzene sokmak istiyorum şu adetimiBenimde adet düzensizliğim vardı yumurtalarda büyüme ve catlama olmuyodu dr gittim işte ilaç verdi sonra düzene girdi ve 4 ay sora hamile kaldm
Valla ben anlamıyorum doktor hormonlarda normal diyor. Kan aldırmıştım sorun yok dendi. Yumurtalık kontrolündede bi sorun görülmedi. Neyse bidaha gideyim bariBende de adet duzensızlıgı vardı çocuk istiyordum doktor prolaktın bıraz yüksek olduğu ıcın ılac verdı . Hormon yukseklıgı de duzensuzlık yapabılıyor bır doktora görün
Aynen ole yapın hayırlısı olur ınsallah hakkınızda . İnşallah en kısa zaman da Allah gönlünüze göre verirValla ben anlamıyorum doktor hormonlarda normal diyor. Kan aldırmıştım sorun yok dendi. Yumurtalık kontrolündede bi sorun görülmedi. Neyse bidaha gideyim bari![]()
Aminn inşallah cümlemizinnAynen ole yapın hayırlısı olur ınsallah hakkınızda . İnşallah en kısa zaman da Allah gönlünüze göre verir![]()
Canim adet zamani genelde sorun çok olmaz. Ama yumurtlama donemlerinde baktirmak gerek. Catliyormu, büyuyormu diye. Zaten adet olunca sadece kist var mi yok mu o goruluyor. Çogu kadinda çatlamamis yumurta adetle birlikde kaybolur. Stres de çatlamaya engel olan bir durumdur. Kendim yumurtlama, adet gecikmesi sorunu heo yaşadim o yuzden deneyimliyim bu konudaStresten kaynaklı olduğunu düşünüyorum son bir senedir her ay gecikiyor baya 40-50-60 gün buluyor. İnşallah dediğiniz gibi hemen kısa sürede çaresi bulunur. Bi kaç ay önce yumurtalık kontrolü yapılmıştı ultrasonla bi sorun yok demişti sadece alttan yapmamıştı adet olduğum için. Bu cuma bidaha gidicem inşallah bide alttan baksın.
İlaçla tedavi edilebilen bişey yani dimi? Ozaman adet günü gittiğim için bilemedi kendiside. Bencede bende yumurtlama sorunu var ozaman hep gecikiyor 2 ayda bir filan oluyor adetim. Neyse bu cuma bidaha gidicem bakalım adet olmazsam tabii çünkü adet sancım varCanim adet zamani genelde sorun çok olmaz. Ama yumurtlama donemlerinde baktirmak gerek. Catliyormu, büyuyormu diye. Zaten adet olunca sadece kist var mi yok mu o goruluyor. Çogu kadinda çatlamamis yumurta adetle birlikde kaybolur. Stres de çatlamaya engel olan bir durumdur. Kendim yumurtlama, adet gecikmesi sorunu heo yaşadim o yuzden deneyimliyim bu konuda
Hangi ilacı kullandınız acabaBenimde adet düzensizliğim vardı yumurtalarda büyüme ve catlama olmuyodu dr gittim işte ilaç verdi sonra düzene girdi ve 4 ay sora hamile kaldm
KlomenHangi ilacı kullandınız acaba
Yoluna girecek canim merak etmeİlaçla tedavi edilebilen bişey yani dimi? Ozaman adet günü gittiğim için bilemedi kendiside. Bencede bende yumurtlama sorunu var ozaman hep gecikiyor 2 ayda bir filan oluyor adetim. Neyse bu cuma bidaha gidicem bakalım adet olmazsam tabii çünkü adet sancım varİnşallah tez zamanda yoluna girer canım ❤
İnşallah canım, sağolYoluna girecek canim merak etme![]()
Canım merhaba, yarın jinekoloğa gidicektim adet düzensizliğim için bugünde hastalandım yaaaYoluna girecek canim merak etme![]()
Canım merhaba, yarın jinekoloğa gidicektim adet düzensizliğim için bugünde hastalandım yaaasence ertelemelimiyim ? Yoksa yinede gideyim mi belki bi ilaç filan tavsiye eder muayene etmeden ?