• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi ve ovulasyon testi(resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
30
Dün adet olmam lazımdı olmadım. Evde de LH testi vardı az önce onu yaptım sonuç bu.
Screenshot_20171024-130801.png

Canım soğan kürü kullanmıştım bu 15 gün acaba o yumurtlamayı geciktirmiş olabilir mi

Her kür herkeste aynı etkiyi yapmıyor malesef. Ben kullandım bende de gecikme yapmıştı. Olabilir yani en güzeli gidip kan tahlili yaptırmak. Yoksa insanın içi içini yiyor :)

Hemcinslerim canlarım:))
Gününüz gelmiş geçmiş test yapmak için ne beklersiniz. Varsa vardır yoksa yok. Boşuna komplo teorileri üretmeyin, belirti aramayın. LH testi bu şekilde çıkıp hamile olan da var olmayan da. Çok umutlanma yani bu teste dayanarak. İnşallah bebeğin seninledir. Sevgiler...

Hemcinslerim canlarım:))
Gününüz gelmiş geçmiş test yapmak için ne beklersiniz. Varsa vardır yoksa yok. Boşuna komplo teorileri üretmeyin, belirti aramayın. LH testi bu şekilde çıkıp hamile olan da var olmayan da. Çok umutlanma yani bu teste dayanarak. İnşallah bebeğin seninledir. Sevgiler...
Ahahahah :) canım benim normalde de gecikmelerim oluyordu. Soganıda hem düzenlesin diye icmistim eger gecirkirse 1 hafta ya da 10 gün sonra test yapıcaktım bugün aklıma LH geldi yapayım dedim sonuç bu :) Eee tabii ben hamile olmayanlar katagorisinde yerimi alırım baş köşede :) inşallah benimledir sevgileeeer :)

Back